ara گفت:آقا سلام
تو اين سايت كه هاست نميده فقط معرفي سايت هايي كه هاست ميده رو مي كنه
راستي هيچ كس سايتي رو نمي شناسه كه من بتونم فقط فايل هامو اونجا آپلود كنم فايلهايي از قبيل EXE MP3 ZIP RAR
سلام آقا اين سايته فعلاْ معذرت خواهي كرده و گفته كه سرويس مجانيش غيرفعالهMostafa گفت:من هم www.7host.com رو معرفی میکنم.
بله اینم نتیجه گیری خوبیهm-sh گفت:نكته اخلاقي: كسي چيزي و مجاني نمي ده اگه هم يه مدتي بده فقط براي تبليغ خودشه!![]()
آقا هر كي دنبال مجاني اونم از نوع عاليش باشه بدون جواب ميمونه همه سر كاريهm-sh گفت:نكته اخلاقي: كسي چيزي و مجاني نمي ده اگه هم يه مدتي بده فقط براي تبليغ خودشه!![]()
بله آقا شاهرخ هم به نكته خوبي اشاره كردندshahrokh_xp گفت:آقا هر كي دنبال مجاني اونم از نوع عاليش باشه بدون جواب ميمونه همه سر كاريهm-sh گفت:نكته اخلاقي: كسي چيزي و مجاني نمي ده اگه هم يه مدتي بده فقط براي تبليغ خودشه!![]()
![]()
آقا ساسان منظور شما از اینکه به این سایت سر بزن چیه ؟gootik گفت:agha nokteye khoobi hast
faghat be in site ye sari bezan bi zahmat:
coolfreepages.com
![]()
خب پس شانس آورديgootik گفت:agha bebakhshid rastesh man hamin dirooz sabte nam kardam
nemidoonestam mazerat khahi karde
خب قاعدا اين هم به درد ما ايراني ها نمي خوره :roll:saman_sweden گفت:سلام
سايتهايي واقعا هست كه مفت و مجانیه وبهت فضا مفت مفت میده و php هم داره و يكي از آنها http://free.fr/ است اما شرط آن شما بايد ساكن فرانسه باشيد و 100 مگا هم فضا ميده بدون تيليغ و كد و پين نامبر شما را توسط پست ارسال ميكنه حال آشنايي در فرانسه داريد اينكار را ميتونه براتون انحام بده
يا سايتهاي مال كشور دانمارك من يكي بر خودم گرفتم60 مگا فضا php,mysqk ,asp ftp ....nhvi تبليغ نداره ساب دومين هم هست و براي يكي از دوستان هم ميخواستم بگيرم كه متاسفانه با اين IP نامبر نشدبراي اينكه قبلا ثبت نام كرده ام دوم بايد زبان دانماركي بلد باشيد