سلام دوست عزیز ... یک دنیا ممنون از اینکه مشکلات سایت رو داری بهم میگی ... دستت درد نکنه ...
ولی راجع به مشکلاتی که گفتی ... به ترتیب ...
1 - باشه چشم ... الان سایت کامل فارسی هست ... یعنی کاملا فارسی هست ... جدیدا هم هر برنامه ای که بخوام معرفی کنم توضیح فارسی داره ... و توضیحات بیشتر به صورت انگلیسی هست ... البته اینکه توضیح انگلیسی داره به نظر خودم خیلی خوبه ... فک کنم کمترین سایتی برای برنامه هایی که معرفی می کنن ... هم توضیح فارسی داشته باشن هم انگلیسی ...
2 - در مورد لوگوی سایت ... خودم میدونم که آرم Emule این الاغه هست ... اگه بشه خوب عوضش میکنم ... ولی چون به نظر خودم قشنگ اومد و شرکت Emule هم تا حالا چیزی بهم نگفته من اینو گذاشتم تو سایت ... ولی به هر حال تو فکرش هستم که عوض کنم ... ولی به هر حال فک کنم که هم قشنگه ... هم اینکه به یه سایت دانود هم فک کنم بخوره
3 - در مورد فایل هایی که تو سایت میذارم ... همه س اونا ... بلا استثنا ... از سایت های اصلی اونا هستش ... برای این کار هم دلیل دارم ... اینکه اگه برای سایت ، به هر دلیلی ، اگه مشکلی پیش بیاد ... برای لینک ها هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد ... و اینکه اگه بخوام اونا رو به صورت زیپ شده در یه جایی آپلود کنم ... یا به صورت لینک غیر مستقیم میشه که فک نکنم خیلی برای بازدیدکننده خوب باشه ... ولی به هر حال با پیشرفت سایت سعی می کنم که همه ی فایل ها رو روی سرور خورم آپلود کنم .....
4 - در مورد 3 توضیح دادم
5 - قسمت عضویت هم ... من که الان رفتم دیدم ... مشکلی نداشت ...
در کل باز هم تشکر میکنم ... هم اینجا ... هم با دکمه ی تشکر .... خیلی ممنون از اینکه مشکلات سایت رو بهم میگید ....
باز هم اگه مشکلی دیدید ... خیلی خیلی خوشحال میشم اگه بهم بگید ...
میل من :
[email protected]
Free Download Dot Com