اینم از همون بیس قبلیم استفاده کردم...این شروع کاره
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Aug 27, 2007 #2 سلام چقدر قشنگ شده یکم در مورد کار توضیح بدید چقدر وقت برده
S skulll_monster Member Aug 27, 2007 #3 wip 02 mahsoft...ممنون...بیس رو قبلن کار کردم...دیشب دو سه ساعت...امروزم دو سه ساعت...ولی خودم ازش خوشم اومده...
wip 02 mahsoft...ممنون...بیس رو قبلن کار کردم...دیشب دو سه ساعت...امروزم دو سه ساعت...ولی خودم ازش خوشم اومده...
cs_mohsen Member Aug 27, 2007 #4 عیول لله آقا مجید عکسا دیر لود میشه چرا انقدر اذیتم می کنی ؟! کلش لود میشه دیگه آدم دلش نمیاد بقیشو نبینه .... کار قشنگیه ....
عیول لله آقا مجید عکسا دیر لود میشه چرا انقدر اذیتم می کنی ؟! کلش لود میشه دیگه آدم دلش نمیاد بقیشو نبینه .... کار قشنگیه ....
pythoN Active Member Aug 27, 2007 #5 سلام . این کارت هم زیباست ولی به نظر من کارهای که قبل گزاشتی بهتر بود . نظر خودت چیه . موفق باشی .
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 28, 2007 #6 من از خلاقيتي كه تو اجزا استفاده كردي خوشم اومد. مثلا اون پايپ هايي كه وارد سرش شدن واقعا جلوه خاصي به كار داده. البته هنوزم سر حرفم هستم كه اين كارا تا متريال نگيره و رندر حسابي نشه همچنان بهشون ظلم شده!!
من از خلاقيتي كه تو اجزا استفاده كردي خوشم اومد. مثلا اون پايپ هايي كه وارد سرش شدن واقعا جلوه خاصي به كار داده. البته هنوزم سر حرفم هستم كه اين كارا تا متريال نگيره و رندر حسابي نشه همچنان بهشون ظلم شده!!