Mehran coyote
Well-Known Member
ممنون
بالاخره اینجا یه انجمن عمومی هست.هر کسی میخواد بمونه قدمش روی تخم چشم های انجمن هر کسی هم میخواد بره خدا به همراهش.همیشه دوست انجمن باقی میمونه.
یه چیزی رو بپذیرین خب اگه هر مدیر با یه مقدار غیبت حذفش کنن خب کسی دیگه باقی نمیمونه.
من از هیچ کدوم مدیرا(عارف،رضا،فرشید،فرخ) انتظاری ندارم و اینجا بحث من بیشتر روی بی اهمیتی به مشکلات سایت هست. نه غیبت مدیران بخش
ولی تو یه مطلبی موندم که چرا مدیرا یهو همه سرشون شلوغ شد و کسی که 2 سال تو سایت نیست بش نمیگن یه مقدار غیبت عارف جون
خودت از سال 86 عضوی و با بازنشست شدن خیلی از مدیرا هم دوره هستی پس حرفت رو اصلا قبول ندارم
اگر احساس میکنی موج منفی میده تاپیک حذفش کن تا بدآموزی نداشته باشهاینکه من میخوام برم سرد شدم اینها فقط موج منفی زیاد میکنه . این حرکتها زیاد قشنگ نیست.دوستان این بحث رو ادامه ندن.مهران خواست میمونه خواست میره.درباره کار نظر بدین.
من نمیام سابقه 5نیم سال فعالیتم تو این فروم رو به این صورت خراب کنم و این حرکت من یه اعتراضه نه نمایش.و البته معروف شدن
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از همه ی دوستان به خاطر به اشتراک گذاشتن تجربیاتشون ممنون و اگر تو این مدت کسی رو ناراحت کردم شرمنده و حلال کنید.
همگی خداحافظ .......
آخرین ویرایش: