fluid maya

Masoud'

Member
من الان دارم به شدت فیلم های آموزشی dunamic,fluid رو کار میکنم.ولی بقدری گیج شدم که نمیدونم باید از کجا شروع کنم.
**اگه یه استاد خوب یا یه فیلم آموزشی که بتونه من رو از این سردر گمی در بیاره , میشناسید معرفی کنید.**
یه سوال هم داشتم اونم این که بین ice سافت ایمیج و fluid مایا کدوم در عرصه جلوهای ویژه سینمایی قویتره؟
ممنون از اعضاء محترم
:sad::cry:

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
عزیز من با fluid Maya کار کردم. اگه منظورت اصولش و درک چیکار میکنه و چه بخشش برای چه کاریه من تا حدودی بلدم تا ببینیم که شمای عزیز تا چه حد حرفه ای هستی قربونت.
در مورد بهتر بودن Ice Softimage و fluid maya باید بگم من در مورد Ice تا قبل از این که شما بگی چیزی نشنیده بودم ولی با یه سرچ نصبتا زیاد تو u tube و تماشای simple ـهای ice نظرم رو جلب کرد ولی فکر نکنم به پای fluid مایا برسه. اول بگم تا جایی که من متوجه شدم سیستم ice بیشتر از سیستم particle استفاده میکنه ولی نه کامل یعنی تصاویری هم از شبیه سازی آتیش ازش دیدم که خوب این شبیه سازی نیاز به voxel ـهای یا همون box های تو قسمت fluid مایا که میبینی داره.
ولی نظر من رو جلب نکرد که برم یه سر بزنم بهش تا ببینم چیکار میکنه چون کار خیلی خاصی نمیکرد منظورم نصبت به هم رده های خودشه هآآآآآآ. البت این برداشت من بود. شاید دوستان بهتر بدونن. حالا میتونی بری تو فروم softimage از کاربراش بپرسی ببینی چی میگن.

حالا اگه خواستی خودت برو تو u tube این جملات رو سرچ کن تا تفاوت این رو رو خودت با چشمت ببینی. ice softimage explision ـ ice softimage liquid ـــــ fluid maya explosion ــ fluid maya liquid > این تازه مشترکاتشون بود. یعنی شما با مایا میتونی سیالاتی صابت مثل ابر درست کنی با shader دهی فوق العاده. این بخش auto resize هم که امده دیکه ترکونده.

باز نظر خودته. این اطلاعات محدود من بود. ولی این رو هم بگم من بیشتر تو کارتون ها دیدم که برای انفجار از fluid مایا استفاده کردن.
ولی اگه مایا کار میکنی حتما و حتما یاد بگیرش. من هم در حد توانم محدوم کامل در خدمتتم عزیز.

در مورد naiad هم که دوستان گفتن میخوام تستش بیزنم اگه دنبال انفجاری. نتیجه ی تست ها هم بعدا میگم عزیز

ببخشید سرت رو درد اوردم
حق یارت

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا