Fluffy Clouds

[REZA]

Member
سلام به همه ی دوستان
در این آموزش نحوه ایجاد یک آسمان به همراه ابرهای پر مانند وهمچنین اشعه خورشید را به سادگی خواهیم آموخت .

ابتدا یک سند جدید در ابعاد دلخواه(1024*768 یا 640*480) ایجاد کنید

ابزار Gradient Toll را انتخاب کنید و با رنگ 4AB8D3 صفحه را نقاشی کنید.

1.jpg

یک لایه جدید ایجاد کنید،Pen Tool را انتخاب کنید وبا رنگ سفید مانند طرح زیر با برش های نرم و سایز و Opacity های متفاوت طرح اولیه ابر را بوجود آورید

2.jpg

ابر های بیشتری (البته با رنگ تیره) با سایز کوچکتر بسازید

3.jpg

حالا از لایه های ابر کپی بگیرید(ctrl+j)و به مسیر Filter-Blur-Gaussian Blur بروید و میزان Radius را روی 22.2 قرار دهید و okکنید

4.jpg

لایه ها را با هم یکی(Merge = ctrl+e) کنید سپس به Filter-Blur-Radial Blur بروید(با تنظیمات زیر):

5.jpg

حالا وقت رنگ آمیزی دستی هستش،مانند طرح های زیر با براش نرم که درجه سختی آن روی 0 باشه و باسایز های مختلف لایه های رویی ابر را بکشید :

6.jpg

Tool Smudge را انتخاب کنید و تنظیمات آن را مانند شکل زیر اعمال کنید :

7.jpg

برای بوجود آوردن ابر های پر مانند با ابزارSmudge Tool و تنظیمات بالا طی حرکات دورانی و رو به بیرون (مانند طرح زیر) این کار به راحتی میسر می شود

8.jpg

برای درست کردن ابر،طرح ما باید کمی روشن تر بشود.به مسیر Image-Adjustments-Curves بروید و منحنی را مانند شکل زیر تغییر دهید

9.jpg

لایه background را انتخاب کنید و به مسیر Brightness/Contrast-Adjustments-Image رفته و با تنظیمات زیر ok کنید

10.jpg

ابزارTool Dodge را انتخاب و Range اون رو روی حالت Highlights ،سایز براش 153 با Opacity 37 مثل شکل زیر اشعه های خورشید را درست کنید

11.jpg

خسته نباشید.

اینم طرح نهایی

امید وارم که این آموزش هم مورد پسندتون قرار گرفته باشه
تا آموزش بعدی
موفق باشید

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
ممنون آموزش جالبی بود... فقط منبعش رو هم اگه الطاف کنی.
در ضمن دوست خوب اموزش به تصویر نهاییشه. همه رو عکس گذاشتی آخرشو لینک ؟

Sky.jpg

مرسی

آخرین ویرایش:

[REZA]

Member
ممنون آقا نیما
چون تصویر نهایی یه خیرده بزرگ بو د هم دیزاین صفحه رو به هم میریخت و هم صفحه دیر لود می شد،گفتم اگه لینکشو بذارم شاید بهتر باشه!!!شما به بزرگی خودتون ببخشید.
راستی اینم منبع :www.eyesontutorials.com
من همیشه منبع یادم میره(آخه یکم کند ذهنم)بازم از نظرتون ممنون
موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار جالبي شده بيشتر به درد طراحيهاي مانگا و طرحاي كميك ژاپني ميخوره!

مرسي بابت آموزش.
موفق باشي.

nima_dsnr

کاربر VIP
ممنون آقا نیما
چون تصویر نهایی یه خیرده بزرگ بو د هم دیزاین صفحه رو به هم میریخت و هم صفحه دیر لود می شد،گفتم اگه لینکشو بذارم شاید بهتر باشه!!!شما به بزرگی خودتون ببخشید.
خواهش آره راستش من هم اگه می دونستم اونقدر بزرگه شاید به تو حق می دادم که نزاشتی.
بعد از اینکه عکس رو گذاشتم دیدم تاپیک به چه روزی در اومد گفتم تموم بن شدم رفت !!!
121.gif

ولی خوشبختانه تکمه ویرایش هنوز گوشه ش پیدا بود
300.gif

AhadGD

Well-Known Member
ebi-dar جان دستت درد نكنه ولي نمي دونم چرا ابرا يه جايايي منو چندش ميكنه اگه ابرا يه حالت مخملي داشته باشه بهتر وفانتزي تر نميشه. به هر حال از بابت اموزشت ممنونم منتظر آموزشهاي بعديت هستيم.

جدیدترین ارسال ها

بالا