Flip Fluid Simulation ----------------SideFX Houdini 11

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به همه ی دوستان.
امروز وقت کردم و یه تست با سیستم جدید شبیه سازی مایعات هودینی انجام دادم. یه پیش نمایش ازش گرفتم فقط، اگه خدا خواست و رندرش کردم یه موقع می ذارمش توی گالری انشاا... .
زمان محاسبه و هاردوار رندرینگ کار حدودا 40 دقیقه شده. همون طور که می بینید رزولیشن مایع بالاست و زمان بالای محاسبه هم به خاطر زیاد بودن پارتیکال های بیس فلوید و بالا بودن تعداد پولیگان های سطح مایع هستش.
منتظر نظرات سازنده تون هستم.
موفق باشید و سربلند.

پیوست ها

• WipLiq 003.rar
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 75
آخرین ویرایش:

امین تری دی

Active Member
آفرین امین جان خوب شده بود . ایول .
کاش نرخ پارتیکل های استفاده شده رو هم می گفتی :wink:
می خوام ببینم نسبت به زمانش می ارزه یا نه ؟:wink:

Mandana

Active Member
ایول امین خعلی خوب شده می که بسی خوشم اومد از حالتش ^.-
موفق بباشی بلادل:rose:

خيلي با حال شد . دوستان اگر لطف كنن و راهنمايي كنن كه چطور ميشه Houdini رو ياد گرفت ، خيلي ممنون ميشم .

دنبال يه استاد خوب هستم . اگر امين ها هر كدوم تدريس ميكنن ، لطفآ شمارتون رو به صورت پيغام خصوصي برام بفرستيد . :green:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
آفرین امین جان خوب شده بود . ایول .
کاش نرخ پارتیکل های استفاده شده رو هم می گفتی :wink:
می خوام ببینم نسبت به زمانش می ارزه یا نه ؟:wink:

مرسی امین جان.
تعداد پارتیگال ها بیش از یک میلیون ذره هست. البته باید بگم که محاسبه خود پارتیکال ها زمان زیادی نمی بره و بیشترین زمان محاسبه مربوط به سطح سازی مایع هست. اخه توی همین تست بیش از 1.5 میلیون پولیگان بود که رقم زیادیه.

ایول امین خعلی خوب شده می که بسی خوشم اومد از حالتش ^.-
موفق بباشی بلادل:rose:

مرسی شما لطف دارید.

خيلي با حال شد . دوستان اگر لطف كنن و راهنمايي كنن كه چطور ميشه houdini رو ياد گرفت ، خيلي ممنون ميشم .

دنبال يه استاد خوب هستم . اگر امين ها هر كدوم تدريس ميكنن ، لطفآ شمارتون رو به صورت پيغام خصوصي برام بفرستيد . :green:

ممنون.
برای آموزش هودینی هم آموزش توی اینترنت زیاد هست می تونی دانلود کنی و ببینی.
اگه لینک خواهستی بگو بهت بدم.
استاد هم فکر نکنم پیدا کنی، اونم از نوع خوبش. آخه هودینی رو کمتر کسی بلد هست. من همون دانلود آموزش و دیدنشون رو بهت توصیه می کنم.

راستی دوستان یه تست جدید هم زدم. این یکی کامله. حدودا 240 فریم هست و البته از نظر تعداد ذرات حدودا 200 هزرار پارتیکال داره و من توی این تست رزولیشن مایع و ذرات رو کم کردم. اخه نمونه اولی 150 فریم بود و اگه می خواستم 240 فریم رو با همون رزولیشن محاسبه می کردم خیلی زمان بر می شد. همون مقدارش هم که محاسبه کرده بودم فایل های کشش 10 گیگ حجم داشت. این تست رو یه کم توی پارامترهای فیزیکیش دستکاری کردم. خوشحال می شم ببینید، و خوشحال تر می شم نظراتتون رو بدونم.
موفق باشید.

پیوست ها

• WipLiq 004.rar
    999.3 کیلوبایت · بازدیدها: 21

جدیدترین ارسال ها

بالا