/!Flavoured Collection/!

moejeze2007

Member
با سلام يه طرح واسه جعبه تي بگ زدم (‌همون چايي كيسه اي خودمون !‌) مي خواستم نظر بديد ايرادشو حتما بگين چون يكي دو روز ديگه ميره واسه چاپ ممنون :rose:

پیوست ها

• Etod-2.jpg
    Etod-2.jpg
    68 کیلوبایت · بازدیدها: 12

moejeze2007

Member
يه توضيح اين كه اين جعبه واسه چايي در چهار طعم هست هر وقتي اومد تو بازار بخريد بخوريد حالشو ببريد جعبه رو هم واسه يادگاري نگهداريد !!!

Narcisus

Member
سلام کار خوبی شده
اما یه نظر
اون کالکشن که تو کادر سبز نوشتی از داخل مثلث 4 رد کن
بخار فنجان رو بیشتر کن چون با اون سایه روشن های بک به چش نمیاد
زمینه ای هم که به عنوان میز به کار بردی جمع تر کن تا بیشتر حالت میز به خودش بگیره
موفق باشی
نرگس

MEGA WAVE

Active Member
سلام امید.

کارت خوبه ولی یه چند تا پیشنهاد دارم.

اول توی سلکت کردن لیمو و توت فرنگیها بهتر از این میتونی کار کنی ، الان کناره هاشون خورده شده.

دوم پرسپکتیو استکان چای با سطح زیرش مچ نیست .

سوم سایه استکان درست نیست.

جهارم تناسب تاریک و روشن تو کارت رعایت نشده و زردی ها یکمی جیغ شده.

چیدمان نوشته ها مناسب نیست چون گوشه سمت چپ بالا یه فضای مرده درست شده و قسمت وسط فضای زیادی خالی شده.

اون + روی لیمو یعنی چی ؟

moejeze2007

Member
سلام کار خوبی شده
اما یه نظر
اون کالکشن که تو کادر سبز نوشتی از داخل مثلث 4 رد کن
بخار فنجان رو بیشتر کن چون با اون سایه روشن های بک به چش نمیاد
زمینه ای هم که به عنوان میز به کار بردی جمع تر کن تا بیشتر حالت میز به خودش بگیره
موفق باشی
نرگس

سلام نرگس خانم ممنون كه نظر داديد اون كاري كه گفتيد انجامش داده بودم قبل از اينكه شما بگين اما n ميره زير چهار نه !‌

moejeze2007

Member
سلام امید.

کارت خوبه ولی یه چند تا پیشنهاد دارم.

اول توی سلکت کردن لیمو و توت فرنگیها بهتر از این میتونی کار کنی ، الان کناره هاشون خورده شده.

دوم پرسپکتیو استکان چای با سطح زیرش مچ نیست .

سوم سایه استکان درست نیست.

جهارم تناسب تاریک و روشن تو کارت رعایت نشده و زردی ها یکمی جیغ شده.

چیدمان نوشته ها مناسب نیست چون گوشه سمت چپ بالا یه فضای مرده درست شده و قسمت وسط فضای زیادی خالی شده.

اون + روی لیمو یعنی چی ؟

سلام مجتبي جان مثل هميشه دقيق و درست و حسابي نظر دادي فقط يادمه تا چند وقته پيش مي گفتي همه نمره ميدن شما چطور چرا ديگه نمره نمي دي ؟؟؟ :-?
حالا در مورد اشكالاتت چهارتاي اول رو قبول دارم اما ‌!‌ در مورد نوشته ها احتمالا شعار شركت مياد وسط هنوز معلوم نيست ولي وسط خالي نمي مونه در مورد نكته آخر هم كه چون حالشو نداشتم طرحو واسه گذاشتن روي سايت درست كنم ازش عكس گرفتم با ويندوز اون به اضافه هم سلكت خودمونه توي فتوشاپ !!!!! :lol:

farzadart

Member
سلام معجزه
سریع میرم سر اصل مطلب !
4 کوشش ؟!! رفته اون زیر میرا ! بیارش بیرون یه جایه بهتر بهش بده.
با استروک نوشتهاتم اصلا کنار نمیام ، به نظرم برشون داری با یه رنگ بهتر بازی کنی شاید بهتر بشه .

موفق بادا

shadow$

Member
سلام
چند پیشنهاد
اون رنگ هایلایت
collection
رو بردار و اون رنگ قرمز دور نوشته رو هم بردار چون کارت رو خیلی کثیف کرده
با رنگ های موجود توی میوه ها یک ذره ور برو کمی تخیلی بشه مثلا توت فرنگی قرمز براق خیلی زیباتر است
کارت خیلی جالب شده اگه یک بسته از اون چای با محتویاتش برام بفرستی بیشتر از کارت تعریف میکنم:wink:

moejeze2007

Member
سلام
چند پیشنهاد
اون رنگ هایلایت
collection
رو بردار و اون رنگ قرمز دور نوشته رو هم بردار چون کارت رو خیلی کثیف کرده
با رنگ های موجود توی میوه ها یک ذره ور برو کمی تخیلی بشه مثلا توت فرنگی قرمز براق خیلی زیباتر است
کارت خیلی جالب شده اگه یک بسته از اون چای با محتویاتش برام بفرستی بیشتر از کارت تعریف میکنم:wink:

سايه عزيز سلام ممنون كه نظر دادي تغييرات رو تقريبا انجام دادم در مورد ارسال چايي هم يه كم صبر كني اومده تو بازار از بقالي دم خونتون بخر ديگه :d

جدیدترین ارسال ها

بالا