flash playear

pa_darya

Member
با سلام
نرم افزارflash playear روی سیستم من نصب نمیشه نمی تونم فایلهای روی وب را ببینم کلیپ هایی که به flash playear نیاز دارند،سیستم من ویندوز 7 و مرورگر firefoxوIE است،لطفآ کمک کنید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
پیغام خطا یا تصویری از خطایی که زمان نصب نمایش داده می شود را ارسال نمایید

pa_darya

Member
1.png

pa_darya

Member
می دونم باید insert image را بزنیم ولی به صورت url آدرس می خواهد نمی دونم چطوری:)

Avang2005

مدیر انجمن
خیر دوست من شما باید پیوست کنید بروی این دکمه که عکسش رو میزارم کلیک کنید
attach.gif

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
شما نصب کننده ای که برای نصب فایل اصلی رو از وب میگیره رو نصب کردید خود فلش پلیر نیست
از این سایت برای دانلود فلش پلیر استفاده کنید

www.flashplayer.ir/#flashplayer

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

pa_darya

Member
ولی هنوز مشکل من در مرورگرfirefox حل نشد فیلم یا کلیپی که باflash playear باز می شه را نشون نمیده مثل این عکسی که براتون ارسال کردم و یا فایلهایی که در facebook گذاشته میشه را نمی تونم ببینم و الان هم که این flash playeari که شما زحمت کشیدید فرستادید را نصب کردم ولی باز برای مشاهده کلیپ مثلآ در Facebook این پیغام را میده
Flash Player upgrade required
You must download and install the latest version of the Adobe Flash Player to view this content.
لطفا راهنمایی کنید

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    105.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
فلش پلیر هر مرورگر به صورت مجزا می بایست نصب شود ، فلش پلیر فایرفاکس به صورت Plugin هست و فلش پلیر IE به صورت ActiveX
در ضمن در مواردی با استفاده از روش های و سایت های پ-را--ک--سی مشکل در نمایش فلش ها به وجود می آید.

موفق و پیروز باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
برای دانلود در همان سایت فلش پلیر 11 هم اکنون برای هر دو دسته مرورگرها وجود دارد
در صورتی که فلش پلیر قبلی را هم حذف کنید بهتر می باشد. و بعد فلش پلیر جدید را نصب کنید ، هر چند که در اکثر موارد بدون حذف کردن update توسط فایل نصب انجام می شود

این که این پیغام نمایش داده می شود می تواند به دلیل این باشد که مثلا جاوا اسکریپت مرورگر غیر فعال باشد و یا به همان دلیلی که گفتم تغییراتی در صفحه به و لینک ها و محتوایات به وجود آمده باشد که به جای نمایش فایل این خطا به شما نمایش داده شود

اگر سورس این صفحه را مشاهده کنید و به دنبال .swf بگردید می توانید فایل اصلی را پیدا کرده و آدرس آن را در مرورگر کپی نمایید و آن را مشاهده کنید

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا