flash دوني (معرفي آدرس كارهاي زيبا و ...)

ARM

Member

:idea:
سلام به همه دوستان عزيز و خوبم

چند دليل باعث شد كه اين موضوع رو پرچم كنم اينجا و مهمترينش هم اين بود كه هر كسي براي معرفي كارهاي زيبايي كه سراغ داشت و مي خواست بقيه دوستان هم از ديدنش بي نسيب نمانند يك موضوع تازه باز ميكرد و خلاصه قسمت flash خيلي شلوغ شده بود كه در حال حاضر هم شاهد هستيد.

خلاصه اين فكر به مغز ناقصم رسيد و اينجا رو راه انداختم و حالا هم خواهشم از دوستان عزيزم اين هست كه لطف كنند و آدرس كليپ هاي زيبايي رو كه دارند براي بقيه در اين قسمت بنويسند كه سايرين هم مجبور نباشند از صفحه اي به صفحه ديگر مراجعه كنند (منظورم كساني است كه دنبال مطلب تازه هستند و كمتر با ما در ارتباط هستند و شايد هم اصلا هنوز عضو نشدند!) و در نتيجه همه اين موارد يكسان يكجا جمع باشند.

و يك خواهش ديگه هم داشتم كه لطفا اگر امكان داشت يك توضيح كوچكي هم در مورد هر كدام از كارهايي كه معرفي ميكنيد بنويسيد كه بدونيم موضوع هر مورد چيست و ... .

به اميد اينكه اين كار من مورد قبول و استقبال شما عزيزان قرار بگيره - خدانگهدار

ARM

Member
همگي سلام.

گفتم براي شروع هم خودم اولين كليپ رو معرفي كنم كه از ديدنش بسيار لذت بردم. هم بخاطر طراحي زيبا و جديدي كه براي اولين بار وقتي ديدمش كلي لذت بردم و هم بخاطر شعر زيبا و پر مفهومي كه داره و امير آرام اون رو خوانده و در مورد ايران است. اگر تا حالا نديديد خالي از لطف نيست كه اين كليپ 2.5 مگابايتي رو تماشا كنيد. از سايت ايران كليپ هست و البته متنش رو اونها درست متوجه نشدند و كمي اشكال پيدا كرده و كلمات اشتباه نوشته ميشه كه درستنامه اش در سايتشان هست.

توضيح بيشتري هم لازم نيست و باقي داستان رو پس از ديدنش متوجه خواهيد شد:
تماشای کلیپ شتربان و يا ذخیره کلیپ شتربان روی هارد

تا بعد - خدانگهدار

ARM

Member
همگي سلام.

خوب اينطور كه پيدا است نه كسي كار زيبايي از خودش داره و نه از كس ديگه كه به ما معرفي كنه تا ببينيم و لذت ببريم و چيز ياد بگيريم و نه پيشنهاد من مورد توجه بوده!

خوب كاريش نميشه كرد. لااقل نظرتون رو ميگفتيد كه خودم دلگرم بشم و اينجا رو بچرخونم ولي با اين حساب ديگه من هم ولش ميكنم كه بره ته ليست و در اين موضوع تخته بشه. :(

و اين هم آخرين مطلب من در اين موضوع خواهد بود و از همگي در اينجا خداحافظي ميكنم (مگر اينكه شما هم علاقه مند باشيد و دستي به من برسونيد و ياري كنيد).

ديگه همين. خوش باشيد و خدانگهدار.

b666y

Member
آقا اين سايت كه دادي فيلم سينمايي يا سايت :wink:

دمت گرم - باحال بود :lol: - اما در مورد اين فكرتم كه اينجارو بذاري براي معرفي جالب نميشه - چون انجمن فلش واسه همين كاراس ديگه.

موفق و پيروز باشي
عيـــــــــــدتم مبارك

ARM

Member
باز هم سلام.

من نميدونم كدوم انسان از خدا بي خبري زده 4 تا از نوشته هاي من رو پاك كرده و صداش رو هم در نمي ياره؟!!! ازش كلي گله دارم (معمولا دليل پاك شدن رو براي صاب نوشته مينويسند كه به فلان دليل زدم پاكش كردم!!!).

بگذريم. اين هم يك كليپ زيباي ديگه از آقاي بوزتتو (قبلي ها رو كه پاك كردن) درباره آفرينش:
http://www.bozzetto.com/Flash/Life.htm

تا بعد.........

جدیدترین ارسال ها

بالا