چگونه مي تونم يك قالب درست كنم كه تو جستجوگر فاير فاكس درست نشون بده؟
T tarfand2006 New Member May 23, 2006 #1 چگونه مي تونم يك قالب درست كنم كه تو جستجوگر فاير فاكس درست نشون بده؟
ToFaN Well-Known Member May 23, 2006 #3 منظورتون شفاف تر بیان کنید لطفا به نظرم سایتهای که تو FireFox مشکل داره از لحاظ CSS مشکل دارند ( فکر کنم )
منظورتون شفاف تر بیان کنید لطفا به نظرم سایتهای که تو FireFox مشکل داره از لحاظ CSS مشکل دارند ( فکر کنم )
alireza-metal Active Member May 23, 2006 #4 اون سایتهایی که تو fire fox خوب نشون داده نمیشن و بهم میریزن اشکال از خود سایتشون هست و مشکل دارن - وگرنه هیچ موقع سایتهای معتبر و حرفه ای اینجوری نمیشن -
اون سایتهایی که تو fire fox خوب نشون داده نمیشن و بهم میریزن اشکال از خود سایتشون هست و مشکل دارن - وگرنه هیچ موقع سایتهای معتبر و حرفه ای اینجوری نمیشن -
rudehen Member Aug 4, 2006 #5 من بلتم تا 40 بشمرم 1 - 2 - 8 - 36 - 50 من می تونم به این دو تا یه نگایی بندازین www.loveis.rudehen.com www.jomename.rudehen.com هر دو مال خودمه هم تو اینترنت اکس پلورر و هم تو فایرفاکس درست نشون می ده ...
من بلتم تا 40 بشمرم 1 - 2 - 8 - 36 - 50 من می تونم به این دو تا یه نگایی بندازین www.loveis.rudehen.com www.jomename.rudehen.com هر دو مال خودمه هم تو اینترنت اکس پلورر و هم تو فایرفاکس درست نشون می ده ...