..::FireBoy::..

boom.design

Member
سلام دوستان
..::مخلص همه دوستای گرافیست::..
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
این طرح رو ببینین نظر بدین لطفاً
عکس یکی از آشناهاست

توضیحم بدم ندم فرقی نمی کنه، حاجتی به بیان نیست!
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

پیوست ها

• Collect.jpg
    Collect.jpg
    303.5 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • Hasan-web.jpg
    Hasan-web.jpg
    209.8 کیلوبایت · بازدیدها: 35

L-B

Well-Known Member
خوب شده .. فقط قسمت زرد رنگ روی بدن طبیعی در نیومده ! ...
اگه پشت کار خواستی مثل دیوار به نظر برسه به نظرم خط های مورب سیاه به بک فیکس نشدن .. مصنوعی به نظر میرسه ... افکت کچی بودن بهشون بده ...

موفق باشی ...

AYANDEHSAZ

Member
سلام

ببخشید که این قدر رک می گم ولی می خوام تو پیشرفت کارت تاثیر بذاره .

من زیاد خوشم نیومده . چون به قول دوستمون آتشی که روی بدم اون پسر هست خیلی غیر طبیعی هست . بکگراند هم به موضوع کار نمی خوره

می تونستی از یک بکگراند تیره تر استفاده کنی که حس آتشی بودن رو بیشتر القا کنه

موفق باشی :rose:

rohnaz

Well-Known Member
خسته نباشی.کل کار رو معلومه خیلی وقت گذاشتی.من هم با نظر دوست موافقم.پشت زمینه اگه یه دیوار تیره رنگ بود و رنگ آتیش هم طبیعی تر بود خیلی بهتر میشد.
ممنون:rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
به نظر من بهتره به جای اینکه با توجه به نظر دوستان طرحتون رو دوباره ادیت کنید و حالت آتیشین رو نشون بدید بهتره عنوان کار رو عوض کنید!:wink:
منظورم اینه من در اولین نگاه یک استایل colorful و رنگی میبینم تا آتشین...که البته استفاده از رنگ ها هم کار رو قشنگ کرده...
جدا از مسئله ی عنوان...درباره ی خود کار! روی کنتراست تصویر و تنظیمات رنگ بیشتر کار کنید الان یه حالت خام داره
قسمت بدن که به صورت گرده های رنگی (ترجیح میدم از این عنوان به جای آتشین استفاده کنم چون بیشتر بش میاد:wink:) در اومده بیس کار خوبه اما توی سایه روشن ها بیشتر باید کار کنید...الان کل قسمت زرد رنگ یه حالت یکدست داره که با سایه زدن میتونید عمق رو ایجاد کنید که در قسمتی که در دست مدل جلوتر از بدن هست خیلی مورد نیازه...الان به سختی میشه تشخیص داد که دست جلوتر از بدن هست که این مشکل رو میشه با ایجاد کمی سایه و highlight برطرف کرد...
اگه روی برخی تنظیمات رنگ ، کنتراست و سایه روشن ها بیشتر کار کنید طرح خوبی میشه
موفقیتـ:rose:

yaiiaj

کاربر VIP
درود
با نظراتی که دوستان دادن دیگه هیچ حرفی واسه گفتن نمی مونه
SEVeyesC08_th.gif
فقط یه نکته اضافه می کنم که امیدوارم مورد قبول شما و دوستان باشه.
جدای از تمام افکتایی که به کارت دادی،من یه چهره با یه حالت عادی رو می بینم
094.gif
،بسته به هدفت از تو آتیش بودن کاراکتر،این چهره خیلی معمولیه،به نظرم یکی از دلایل موفقیت کار همخوانی همه عناصر کاره،اگه شخص در حال سوختنه یا یه جور قدرت و یا هـــــــــــــر چیز دیگه ای که مد نظر تو هست رو در بر داره،می تونی کارتو با حالتی که به چهره می دی گوباتر کنی.
خیــــــــــــــــــــــــــــلی حرف زدم نه؟؟ببخشید...
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا