Fire --آتیش

mamali132002

Active Member
سلام خدمت همه

بازم هر از چند گاهی با کارای مصخرم اینجا آفتابی میشم... دیروز داشتم با Fume Fx کار میکردم و خواستم یه سری ایرادهام رو رفع کنم... معمولا من اصلا نمیتونستم آتیش بسازم و حرکتش رو باب میل خودم در بیارم.

امروز به یه نتایجی رسیدم گفتم بزارم شما هم ببینید. اصلا هدفم این نبود که آتیش real دربیارم . تو ذهنم یه Style بود که تا حدودی بهش رسیدم..

یه سری نکته ها :
نور صحنه حاصل GI هست که از خود آتیش پخش شده.
زمان simulate هر فریم کمتر از 2 و حتی 1 ثانیه بودش.(این خیلی برام راضی کننده بود)
اگر خوشتون اومد آخر این ماه که DSL گرفتم فایل movie رو هم براتون میزارم.

cs_mohsen

Member
سلام محمد رضا جان
خیلی طبیعیه . البته Movie بیشتر مشخص می کنه . کار قشنگی شده .
ولی حیف اون مبل نبود که بسوزه ؟!!
این قدرهم تو سر کارات نزن و مسخره شونم دوست داشته باش (اگر مسخره باشه ) ...که نیست .
موفق باشی

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
محمد خيلي خوب شده.

واقعا طبيعي شده.

ميشه يكمي درباره اين Fume FX توضيح بدي؟

پلاگينه يا ...!؟ و اينكه روي چه نرم افزارايي نصب ميشه؟

منتظر Movie هم هستيم.

موفق باشي.

mamali132002

Active Member
archintel جان ممنون واقعا لطف داري.
cs_mohsen از شما هم خيلي خيلي ممنونم ... چيزي دم دستم نبود مجبور شدم اينو بسوزنمش .

Miladbat بيخيال كي همچين چيزي گفته؟!! ولي شما خيلي خيلي خيلي به من لطف داريد.

sara_is_nice_girl ممنون از لطفتون
Fume FX يك plugin براي 3dsmax هستش.

يه توضيح مختصر در مورد Fume FX بدم:
يكي از مشكلاتي كه خيلي نرم افزارها دارن نداشتن سيستم fluid هستش... يكي از چيزهايي كه مايا رو واقعا با بقيه فاصله مينداخت سيستم fluid بود كه من تا اونجا كه يادمه از ورژن 4 توي خودش داشت ... (احتمالا تو ورژن هاي قبليش هم بايد داشته باشه)
شركت هاي مختلف ميخواستن يك plugin بنويسن كه بتونه كار fluid مايا (حتي بهتر از مايا) رو انجام بده.... شركت Chaos group اولين شركتي بود كه تونست Aura رو بسازه و كار خيلي ها رو (از جمله من) راه انداختش.... ولي پارسال شركت sitni sati اومد fume fx رو زد و واقعا Aura رو از دور خارج كرد.... تا اونجايي كه انقدر ساده هستش كه هر user ميتونه راحت باهاش كار كنه (به غير از ساخت آتيش خوب و مناسب چون يه خورده سخته در آوردنش)

از قابليت هاي fluid اينه كه براي مثال ساختن Smoke براي شما بهترين شكل رو فراهم ميكنه مثلا دود شما در حين حركت به هر آبجكت كه ميخوره روي مسيرش تاثير گذاشته ميشه...

راستي بچه ها ممنون كه مثل هميشه يه نظري به كار ما هم دادين.
movie رو هم بزودي ميزارم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا