final render

3d persia

New Member
با سلام. دوستانی که سوالاتی در مورد final render دارند می توانند از این به بعد یادداشت بگذارند
تا بنده به ایشان پاسخ بدهم:paint:

سلام

من تازه کارم می خوام با همین برنامه کار کنم اگه میشه یه خورده توضیح بده تا با هاش کار کنم
قبلا با وی ری کار می کردم توی ویستا نصب نمیشه:rose:

HOMAYOON.F

Member
سلام.
من تازه میخوام رندر رو یاد بگیرم و تصمیم گرفتم که از وی ری شروع کنم. نظر شما چیه، به نظرتون حالا که شما میخواید آموزش فاینال رندر بدید با فاینال شروع کنم یا نه؟
اول میخواستم با منتال ری شروع کنم چون به اون علاقه و ایمان دارم، ولی چون یه خورده واسه شروع پیچیدس گفتم با وی ری شروع کنم.
حالا شما میتونید از فاینال رندر یه خورده واسمون بگید که ببیینم با چی شروع کنیم.
.
چه شروع بازاری راه انداختم.
.
مرسی.

3d persia

New Member
با سلام. توصیه بنده به شما این است که اگر در ابتدای راه یادگیری موتورهای رندرینگ هستید ، سعی کنید از

موتورهای ساده برای شروع به کار استفاده کنید. توصیه من به شما در ابتدا یادگیری mental ray و سپس vrayودر

آخر final render میباشد، به این دلیل که موتورهایی مانند این دو از پیچیدگی های خاصی بر خوردارند ودر صورت

عدم آشنایی ابتدایی با دیگر موتورهای ساده قادر به درک دقیقی از این موتورها نیستید.

3d persia

New Member
باسلام .final render یکی از قدرتمند ترین موتورهار رندرینگ به خصوص در انیمیشن به شمار می رود .اگر شما قبلا با vray کار کردید حتما

2 نمونه از رندر هایی را که من در آلبوم دارم ببینید ،این موتور از بعضی جهات برتریهای چشمگیری نسبت به vrayدارد.مثلا از لحاظ سرعت رندر از سرعت بالاتری برخوردار است و در زمینه ساخت متریال پیش فرض ساخت متریال داردو.........

جدیدترین ارسال ها

بالا