Final Fantasy & Shrek Movies

Tyros

Member
با سلام.

كسي ميدونه فيلمهايي از قبيل Final Fantasy و Shrek رو با چه سيستم ها و برنامه هايي ايجاد كردند؟؟ :roll:

موفق باشيد... .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Emza.jpg

anti-life

Active Member
منظورت از سيستم شايد ... 3D ..باشه /....ولي از اينكه از چه نرم افزاري باشه نميشه دقيق گفت.....آخه اينا كه نميان از يه برنامه براي يه همچين كارتوني استفاده كنيم.

ولي منم ميگم از Maya خيلي بايد استفاده شده ولي تنها اين برنامه نيست.

چون اين كارتون رو hp ساپورت ميكرد . به سايت hp برين مشخصات تكنيكيش و گفته ...

توي برنامه تصوير و حركت كه تلويزيون ميزاره من اتفاقي داشتم نگاه ميكردم درباره كارتون Shrek بود اون گوينده ميگفت با نرم افزار Maya درست شده
. صحتش گردن خودش.

من شنيدم و خوندم كه 80٪ هاليوودي ها با maya كار ميكنن ... امسالم كه فيلم ارباب حلقه ها (بازگشت پادشاه) توي 11 تا اوسكارش يكيش به خاطر بهترين visual Effect بوده ... كه خدايان اين كار توش دست داشتن... ديگه ميگن مايا كارن..... :eek:

MrMohi

Active Member
اصولا هالیوود برای خلق جلوه های ویژه در اکثر فیلمها و کارتون هاش از مایا و دریم ویور و مخصوصا مایا بیشترین استفاده را میبرد

Tyros

Member
محمد آقا منظور شما Macromedia Dreamweaver است؟
مگه كار اين نرم افزار طراحي وب سايت نيست؟؟

MrMohi

Active Member
معذرت میخوام .اشتباه لپی بود . منظورم نرم افزار لایت ویو بود

با تشکر

MrMohi

Active Member
آقای
Tyros
خیلی باحال بود . حتما میپرسید چی؟ همین چند دقیقه پیش درست قبل از آخرین پست شما در این تاپیک داشتم این تاپیک رو نگاه میکردم اون موقع شما هنوز آخرین پستتون رو ننداخته بودید که یکهو حواسم پرت شد و صفحه رو ریلود کردم دیدم شما یک پست گذاشتید . از نظر من خیلی جالب اومد . خودم هم نمیدونم چرا ! ولی خیلی جالب بود
حالا جدا از این بحث ماندانا خانم من هم خیلی مشتاق شدم بدونم چه فیلمی رو با مکس میساختند

Tyros

Member
MrMohi گفت:
آقای
Tyros
خیلی باحال بود . حتما میپرسید چی؟ همین چند دقیقه پیش درست قبل از آخرین پست شما در این تاپیک داشتم این تاپیک رو نگاه میکردم اون موقع شما هنوز آخرین پستتون رو ننداخته بودید که یکهو حواسم پرت شد و صفحه رو ریلود کردم دیدم شما یک پست گذاشتید . از نظر من خیلی جالب اومد . خودم هم نمیدونم چرا ! ولی خیلی جالب بود
حالا جدا از این بحث ماندانا خانم من هم خیلی مشتاق شدم بدونم چه فیلمی رو با مکس میساختند

آقا اين هم براي خودش اتفاق بود ديگه!
راستي شما ميتونيد منو با اسم كوچيكم صدا كنيد (آرين - Arin). (بنده از اقليت هاي ديني(مسيحي و ارامنه) هستم) :wink: :lol:
اينو نوشتم تا اسمم براي شما نامفهوم نباشه!! :!:

anti-life

Active Member
منظورت Arian بود ديگه ولي اينجوري آريان خونده ميشه بايد بنويسي Aryan تا درست باشه.

MrMohi

Active Member
ماندانا خانم فکرکنم فاینال فانتزی رو با مایا ساخته باشند

ببينيد اساسا در هاليوود از مايا استفاده مي شه و از نرم افزارهايي كه به صورت سفارشي مي سازند. و توجه داشته باشيد كه تمام اعمالي كه مي بينيد از طريق كشيدن با دست صورت نميگيره بلكه با زبان هاي برنامه نويسي و الگوريتمهاي خاص اونها .. اين جلوه ها رو مي سازن (آتش . باد . طوفان .....) از 3ds max آن چنان بايد و شايد استفاده نميشه . بخاطر ضعف هايي كه داره ...

Tyros

Member
anti-life گفت:
منظورت Arian بود ديگه ولي اينجوري آريان خونده ميشه بايد بنويسي Aryan تا درست باشه.

anti-life عزيز من كه گفتم از اقليتهاي مسيحي هستم و به خاطر همين اسممرو در داخل پرانتز به صورت انگليسي نوشتم تا شما اون رو به صورت arian نخونيد... :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا