fill و opacity

atarodiamir

Active Member
سلام دوستان
كسی میتونه توضیح كامل درباره fill و opacity در تنظیمات براش رو برام بگه.
ممنون.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با مثال به نظرم بهتر متوجه بشید.
حالا این مثال فقط در مورد براش نیست، در مورد هر لایه ای هستش که شما دارین.
مثلاً شما یک لایه دارین که توش از براش استفاده کردین و تو قسمت Blending mode هم افکت هایی رو بهش دادین.
وقتی مقدار opacity رو کم و زیاد کنید، کل لایه شفافیتش تغییر میکنه. ولی با تغییر مقدار Fill فقط شفافیت خود اون براش تغییر میکنه و افکتی که تو قسمت Blending mode بهش دادین تغییری نمیکنه.
مشکلی بود بگید با عکس توضیح بدم.
یا علی :rose:

atarodiamir

Active Member
با مثال به نظرم بهتر متوجه بشید.
حالا این مثال فقط در مورد براش نیست، در مورد هر لایه ای هستش که شما دارین.
مثلاً شما یک لایه دارین که توش از براش استفاده کردین و تو قسمت Blending mode هم افکت هایی رو بهش دادین.
وقتی مقدار opacity رو کم و زیاد کنید، کل لایه شفافیتش تغییر میکنه. ولی با تغییر مقدار Fill فقط شفافیت خود اون براش تغییر میکنه و افکتی که تو قسمت Blending mode بهش دادین تغییری نمیکنه.
مشکلی بود بگید با عکس توضیح بدم.

ممنون دوست عزیز
ولی اینو من میدونستم
شما موقعی كه ابزار براش رو انتخاب می كنین اون بالا تو تنظیمات براش هم opacity و fill وجود داره( نه تو قسمت لایه ها)
شما قبل از اینكه بخواین با براش كاری انجام بدین این دو تا رو تغییر بدین چه اتفاقی می افته
من اینو میخام.
ممنون

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
فکر کنم شما fill رو اشتباه گفتین. اون flow هستش.
مثلاً اگه یک دایره ایجاد کنید با براش و flow رو روی 80% بگذارین، 20% دیگه باید بهش اضافه بشه تا شفافیتش کامل بشه. یعنی باید دو بار دیگه به ازای هر 10% کلیک کنید تا به 100% درصد برسه. امیدوارم متوجه شده باشید. امتحان کنید بهتر می فهمید منظورمو.

atarodiamir

Active Member
فکر کنم شما fill رو اشتباه گفتین. اون flow هستش.
مثلاً اگه یک دایره ایجاد کنید با براش و flow رو روی 80% بگذارین، 20% دیگه باید بهش اضافه بشه تا شفافیتش کامل بشه. یعنی باید دو بار دیگه به ازای هر 10% کلیک کنید تا به 100% درصد برسه. امیدوارم متوجه شده باشید. امتحان کنید بهتر می فهمید منظورمو.

مرسی
بله اشتب نوشتم.
فك كنم این توضیح كاملتره.

Opacity : شفافیت رنگی که شما به کار می برید را تنظیم می کند. هنگامی که شما دارید روی یک ناحیه Paint می کنید opacity او ناحیه بیشتر از اون درجه ای که تنظیم کردید نخواهد شد.

بلواقع تا زمانی که دست تان را روی کلیک چپ موس نگه داشته اید فرقی نمی کند چند بار روی اون ناحیه جابجا می شوید.

اما اگر دوباره کلیک چپ کنید و روی اون ناحیه موس را جابجا کنید رنگ اضافی معادل همان opacity که تنظیم کردید به paint تان اعمال خواهد شد.

Flow : هنگامی که شما paint می کنید روی یک ناحیه ، با پایین نگه داشتن کلیک چپ ، مقدار رنگ تصاعدی بالا خواهد رفت بر اساس همان عددی که به flow داده اید. حالا سوال این است تا کجا بالا خواهد رفت ؟ جواب : تا مقدار Opacity

جدیدترین ارسال ها

بالا