پشتیبانی Fighter Robot

mojtaba 3d

Member
سلام به همگی خوبید.بچه ها ایین کارو یکی از دوستام زدمه .ازم خواست که رو کارش یعنی کل کار نظر بدبد چه جورکیاس:green:.

منتظر نظرات مفیدتون هستم

پیوست ها

• karakter 05.jpg
    karakter 05.jpg
    327.6 کیلوبایت · بازدیدها: 65

Gryphon

Member
ایول من که خوشم اومد، واقعا قشنگه:rose:
ولی چرا اسلحه تو دستش تکسچر نداره در حالی که اسلحه پشتش تکسچر خوبی داره؟ خودش اینجوری دوست داشته یااااااا... تنبلی کرده؟(اگه تنبلی بوده باشه تو این مورد به خودم کشیده:oops:)

mojtaba 3d

Member
نه gryphon جان تنبلی کرده و مدل آماده گذاشته اسلحه که تو دستشه تکسچر نداشت:green: شانسش. ولی پشتی تکسچر داشت.حالا فکر نکنید بلد نبوده تفنگ مدل کنه آماده گذاشته وگرنه کار خودش از این بهتر در میومد. ولی حوصلشو نداشته 3 ساعت بسازه.ممنون از نظرت

موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب رباتش خیلی قشنگ شده. خیلی خوشم اومد مخصوصا از چشمام. حیفه که اسلحه رو بازوکا رو آماده استفاده کرده. میتونه خودش بکنه و مدل رو کامل کنه. حیفه. تازه اسلحه ای که دستشه سوراخ نداره چرا نوک اسلحه. بهش بگو اسلجه ها رو مدل کنه. یک رندر روشن تر هم بیره. من سرم رو آوردم نزدیک مانیتور ببینم. خیلی توپ میشه. چند وقته کار می کنه دوستت؟! نکنه کاره خودته؟!

mojtaba 3d

Member
خوب رباتش خیلی قشنگ شده. خیلی خوشم اومد مخصوصا از چشمام. حیفه که اسلحه رو بازوکا رو آماده استفاده کرده. میتونه خودش بکنه و مدل رو کامل کنه. حیفه. تازه اسلحه ای که دستشه سوراخ نداره چرا نوک اسلحه. بهش بگو اسلجه ها رو مدل کنه. یک رندر روشن تر هم بیره. من سرم رو آوردم نزدیک مانیتور ببینم. خیلی توپ میشه. چند وقته کار می کنه دوستت؟! نکنه کاره خودته؟!

سلام علی آقا ممنون از نظرت.آره حتما بهش میگم که تفنگو مدل کنه آخه اینطوری به زحمتش می ارزه. من و دوستم کار با 3d رو با هم شروع کردیم یعنی از دوم دبیرستان با هم بودیم که متاسفانه 3d رو از عید شروع کردیم.

mojtaba 3d

Member

سلام علی آقا ممنون از نظرت.آره حتما بهش میگم که تفنگو مدل کنه آخه اینطوری به زحمتش می ارزه. من و دوستم کار با 3d رو با هم شروع کردیم یعنی از دوم دبیرستان با هم بودیم که متاسفانه 3d رو از عید شروع کردیم.

مدل از روی این طرح بود که واسه بچه های cg art

پیوست ها

• 1232307769robot_prespective_concept_09.jpg
    1232307769robot_prespective_concept_09.jpg
    306.6 کیلوبایت · بازدیدها: 25

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی خوبه. فقط رندر روشن هم یاد نره. این کور میشه آدم از بس تاریکه. اقا به خود اون سی جی ارتیه هم نشون بدید کارش رو 3 دی ببینه نظر بده :)

arash7464

Member
مجتبی عزیز به دوست بابت کار خوبش تبریک می گم، چشماش خیلی بامزس، مدلم خوب درآورده، یه مورد کوچولویی که هست و اونم از لحاظ ساختاریه و طرح اصلیم داره، اینه که از قسمت شونه نمی تونه دستشو زیاد تکون بده ، مثلا اگه بخواد بیاره جلو گیر می کنه، البته اگه بخواد کارو ریگ کنه، جفتتون موفق باشین...:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا