Feather Drawing

[REZA]

Member
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
با یک آموزش دیگه در خدمتتون هستم.این آموزش برای بالا بردن توانایی کار با ابزار Brush tool هستش و امیدورام که مورد استفاده شما واقع بشه.

مرحله اول طبق روال عادی ایجاد یک سند جدید است که مشخصاتش رو در زیر می بینید

1.jpg

برای راحتی کار صفحه رو با استفاده از Paint Bucket Tool(همون سطل رنگ خودمون) با رنگ CACACA رنگ کنید

یه لایه جدید ایجاد کنید وابزار Brush Tool رو انتخاب کنید و در قسمت Option Toolbar تغییرات زیر رو انجام دهید

3.jpg

حالا با رنگ سفید قسمت مرکزی و وسط پر رو رسم کنید

4.jpg

حالا باید شکل اولیه پر روبکشیم،با رنگ 616568 و یک براش نرم این کار رو براحتی انجام بدید

5.jpg

قسمت پایین کار باید روشن تر باشه،رنگ آبی روشن رو انتخاب کنید،با استفاده از براش که Hardness اون روی 0% باشه(منظور میزان سختی براش هست)مانند شکل زیر رنگ کنید

6.jpg

ایجاد سایه های اولیه:بااستفاده از براش با رنگ تیره مانند شکل زیر به صورت نیمه منظم

7.jpg

حالا با استفاده از براش با سایز کوچک رشته های باریک پر رو ایجاد کنید

8.jpg

برای رنگ آمیزی خطی پر باید از یه براش با سایز کوچک و رنگ روشن(روشن تر از رنگ قبلی) مانند مرحله ایجاد سایه اولیه فقط با تعداد بیشتر این کار رو انجام بدید

9.jpg

دوباره با رنگ آبی کمرنگ مرحله بالا رو تکرار کنید

10.jpg

حالا با سایز های مختلف از براش با رنگ سفید تعدادی خط برای جدا کردن قسمت های پر رسم کنید
تا اینجای کار باید یه طرحی مثل این داشته باشید

11.jpg

خسته نباشید،(هنوز تموم نشده ها!!)
حالا باید پر رو یکم نرم تر کنیم،با استفاده از ابزار Smudge Tool و سختی 0%براش و Strength 80% این کار رو انجام دهید(یعنی Line های مختلف ایجاد شده رو با هم ادغام کنید)

12.jpg

در صورت تمایل می تونید با استفاده از یک براش با سایز بزرگتر با ابزار Smudge Tool این بار با Strength 40% پر رو نرم تر کنید

13.jpg

کم کم داریم به جاهای خوب آموزش میرسیم!!!
با استفاده از دو ابزار Burn Tool و Dodge Tool می تونیم سایه ها و روشنایی هایی به پرمون بدیم

14.jpg

ابزار Eraser Tool رو برگزینید :neutral: وگوشه های کار رو مرتب کنید

15.jpg

دوباره ابزار Brush Tool رو انتخاب کنید و بااستفاده از یه سایز مناسب(دلخواه) رشته هایی رو به کار اضافه کنیم که کاریکم طبیعی بشه

16.jpg

برای ایجاد سایه یک لایه جدید ایجاد کنید وبا استفاده از ابزار Brush و یه رنگ مناسب سایه رو بوجود بیارید

17.jpg

لایه سایه رو انتخاب کنید و به مسیر Filter-Blur-Gaussian Blur بروید و میزان Radius رو روی 9.5 قرار بدید

18.jpg

کار ما تقریبا تموم شد فقط مونده رنگ آمیزی
به مسیر Image-Adjustments-Curves بروید و تغییرات رو مثل تصویر های زیر اعمال کنید

19.jpg

و رنگی مناسب با این لایه،به مسیر Image-Adjustments-Selective Color بروید و مثل شکل زیر آن را تغییر دهید

20.jpg

خسته نباشید.کار ماتموم شد

fggrgfgf.jpg

نمونه بزرگ

امید وارم که این آموزش هم مورد استفاده شما واقع شده باشه.
منبع :www.eyesontutorials.com
تا آموزش بعدی
موفق باشید

AhadGD

Well-Known Member
ebi_dar عزيز دست شما درد نكنه آموزشات عالي بودن اميد وارم موفق باشي و بتوني هميشه آموزش هاي جديدي رو براي استفاده بچه بزاري توي سايت.
ممنونم

[REZA]

Member
من هم از شما تشکر می کنم به خاطر توجهتون.وظیفست!!!امید وارم که بتونم این وظیفه رو خوب انجام بدم...
موفق باشی
فعلا خداحافظ تا چند روز دیگه

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
بله من برای خودم میگم از دکمه ی تنکس استفاده کنین
cwm13.gif

اصلا استفاده نکنین.جیزه.
cat41.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا