سلام
آقا من میخوام کم کم رندر گرفتنو یاد بگیرم!
پیشنهادتون چیه؟
منتال ری یا وی ری؟
کسی با نرم افزاره زیر آشناست؟
uvlayot
![]()
سلام.
باز روي كارتون زياد وقت نذاشتين وگرنه بهتر در مي يومد. اما خوبه. انشائ الله كم كم كاراي حرفه اي تري هم از شما مي بينيم.
در مورد موتور رندر ، كار با VRAY راحت و سريع تر هست و موتور رندر معروف براي كار تك فريم هست و خوراك كساني كه معماري كار مي كنند. البته زمان رندرش معمولا زياده .
MentalRay تنظيمات زياد داره و طبيعتا سخت تر از VRAY هست ، اما هر دو قدرتمند هستند. و شنيدم كه با مايا سازگار تره.
من به شما VRAY رو پيشنهاد مي كنم. آموزشش هم در مدرسه ي گرافيكي امير المومنين هست كه آقا مهدي براي مكس آموزشي ها رو ساخته ، اما اگه ببينيش براي مايا هم به كارت مي ياد، چون محيط هاشون يكي هست و گزينه ها يه جور هستند. البته يه اختلافات جزئي هم دارند.
براي مايا موتور رندر هاي ديگه اي هم هست.
-----------------------
هم يه برنامه ي كوچولويي ه كه نتايج خيلي بزرگي رو بوجود مي ياره و فوق العاده امر UV گرفتن از مدل رو سريع مي كنه و كار كردن باهاش خيلي راحته.
---------------------
موفق باشيد.
يا علي.
فقط 3 ماه!!!
اونم با Zbrush شروع كردي؟؟
آقا تبريك مي گم ، آينده ي روشني در انتظارته. پس بايد بگم كارت فوق العاده است. آفرين.
الان دارم برات آپلودش مي كنم. چند دقيقه ديگه همين پست و ويرايش مي كنم link رو براي دانلود اضاف مي كنم.
link مدرسه هم تو امضام هست. يه ديد بندازي مي بيني.
...................................ويرايش..........................................
http://www.xlpar.com/0y7359ja5lhd/Headus_UVLayout_2.0.6.rar.html
......................................................................................
موفق باشي رفيق.
ياعلي.