پشتیبانی fear

@pooy

Member
سلام به همه
N_aggressive%20(17).gif

امشب حسه حرف زدن ندارم ببخشید منو....................
N_aggressive%20(40).gif

مایا 2008

زیبراش

فوتشاپ cs3

pooooya.jpg

side.jpg

wire2.JPG

:rose::rose::rose:

@pooy

Member
سلام

آقا من میخوام کم کم رندر گرفتنو یاد بگیرم!

پیشنهادتون چیه؟

منتال ری یا وی ری؟

کسی با نرم افزاره زیر آشناست؟

uvlayot

:rose:

sharin

Member
سلام

آقا من میخوام کم کم رندر گرفتنو یاد بگیرم!

پیشنهادتون چیه؟

منتال ری یا وی ری؟

کسی با نرم افزاره زیر آشناست؟

uvlayot

:rose:

سلام.
باز روي كارتون زياد وقت نذاشتين وگرنه بهتر در مي يومد. اما خوبه. انشائ الله كم كم كاراي حرفه اي تري هم از شما مي بينيم.
در مورد موتور رندر ، كار با VRAY راحت و سريع تر هست و موتور رندر معروف براي كار تك فريم هست و خوراك كساني كه معماري كار مي كنند. البته زمان رندرش معمولا زياده .
MentalRay تنظيمات زياد داره و طبيعتا سخت تر از VRAY هست ، اما هر دو قدرتمند هستند. و شنيدم كه با مايا سازگار تره.

من به شما VRAY رو پيشنهاد مي كنم. آموزشش هم در مدرسه ي گرافيكي امير المومنين هست كه آقا مهدي براي مكس آموزشي ها رو ساخته ، اما اگه ببينيش براي مايا هم به كارت مي ياد، چون محيط هاشون يكي هست و گزينه ها يه جور هستند. البته يه اختلافات جزئي هم دارند.
براي مايا موتور رندر هاي ديگه اي هم هست.
-----------------------
UVLAYOT هم يه برنامه ي كوچولويي ه كه نتايج خيلي بزرگي رو بوجود مي ياره و فوق العاده امر UV گرفتن از مدل رو سريع مي كنه و كار كردن باهاش خيلي راحته.

---------------------

موفق باشيد.
يا علي.

@pooy

Member
سلام.
باز روي كارتون زياد وقت نذاشتين وگرنه بهتر در مي يومد. اما خوبه. انشائ الله كم كم كاراي حرفه اي تري هم از شما مي بينيم.
در مورد موتور رندر ، كار با VRAY راحت و سريع تر هست و موتور رندر معروف براي كار تك فريم هست و خوراك كساني كه معماري كار مي كنند. البته زمان رندرش معمولا زياده .
MentalRay تنظيمات زياد داره و طبيعتا سخت تر از VRAY هست ، اما هر دو قدرتمند هستند. و شنيدم كه با مايا سازگار تره.

من به شما VRAY رو پيشنهاد مي كنم. آموزشش هم در مدرسه ي گرافيكي امير المومنين هست كه آقا مهدي براي مكس آموزشي ها رو ساخته ، اما اگه ببينيش براي مايا هم به كارت مي ياد، چون محيط هاشون يكي هست و گزينه ها يه جور هستند. البته يه اختلافات جزئي هم دارند.
براي مايا موتور رندر هاي ديگه اي هم هست.
-----------------------
هم يه برنامه ي كوچولويي ه كه نتايج خيلي بزرگي رو بوجود مي ياره و فوق العاده امر UV گرفتن از مدل رو سريع مي كنه و كار كردن باهاش خيلي راحته.

---------------------

موفق باشيد.
يا علي.

سلام داداش
آره وقت نذاشتم بیشتر دارم تمرین میکنم.تقریبا 3 ماهی شده که 3ی کار میکنم.فکر کنم بدک نشده برا 3 ماه.
مدرسه گرافیکی کجاست؟؟

UVLAYOT رو از کجا میشه دانلود کنم؟

ممنونم ازت خیلی:rose:

sharin

Member
فقط 3 ماه!!!
اونم با Zbrush شروع كردي؟؟
:shock:
آقا تبريك مي گم ، آينده ي روشني در انتظارته. پس بايد بگم كارت فوق العاده است. آفرين.:green:

الان دارم برات آپلودش مي كنم. چند دقيقه ديگه همين پست و ويرايش مي كنم link رو براي دانلود اضاف مي كنم.

link مدرسه هم تو امضام هست. يه ديد بندازي مي بيني.:)

...................................ويرايش..........................................
http://www.xlpar.com/0y7359ja5lhd/Headus_UVLayout_2.0.6.rar.html
......................................................................................
موفق باشي رفيق.
ياعلي.

آخرین ویرایش:

@pooy

Member
فقط 3 ماه!!!
اونم با Zbrush شروع كردي؟؟
:shock:
آقا تبريك مي گم ، آينده ي روشني در انتظارته. پس بايد بگم كارت فوق العاده است. آفرين.:green:

الان دارم برات آپلودش مي كنم. چند دقيقه ديگه همين پست و ويرايش مي كنم link رو براي دانلود اضاف مي كنم.

link مدرسه هم تو امضام هست. يه ديد بندازي مي بيني.:)

...................................ويرايش..........................................
http://www.xlpar.com/0y7359ja5lhd/Headus_UVLayout_2.0.6.rar.html
......................................................................................
موفق باشي رفيق.
ياعلي.

بازم سلام

هنوز کامل سه ماه نشده

با مایا شروع کردم و زیبراشو در کنارش

البته شبانه روز دارم کار میکنم و دوستایه خوبی مثله خودت زیاد کمکم کردن.

ولی خوب میدونم که هنوز صفر هم نیستم

ممنون
:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا