FAT NTFS

kamyar_s2006

New Member
در FAT NTFS ميشه روي فايل يا پوشه مورد نظر پسورد گذاشت ... حالا من مي خوام ببينم اين كارو چطوري انجام مي دهند ؟

سلام
راستش اين واسه منم سواله. اگه كسي ميدونه منم ميخوام ياد بگيرم. :wink:

ShirShah

Member
برنامه هايي خاص همين كارا هستند كه فكر نكنم ربطي به نوع FAT داشته باشن

sp2_sp

Member
سلام دوست من
من درست يادم نيس ولي خب همين مسپله را در يكي از انجمن هاي همين سايت دوستان و حتي خوده من هم بحث كرديم
از نرم افزار هاي مثل
folder lock
folder guard
و غيره مي توني استفاده كني يا يك روش ديگه كه در ويندوز 98 جواب مي ده كه در اون انجمن به طور كامل توضيح دادم و حالا حوصله دوباره تايپ كردن را ندارم
باي

pasargad-ir

Active Member
Re

AliAzizi88 گفت:
سلام
راستش اين واسه منم سواله. اگه كسي ميدونه منم ميخوام ياد بگيرم. :wink:

سلام

شرمنده كه مي گم.

ارسال موضوع شما اصلا ربطي به سپوال اصلي نداره.

اميد وارم از كساني نباشيد كه فقط به فكر بالا بردن ارسالهاشون هستن.

باز هم شرمنده كه ميگم.

ولي اگه جواب يه سپوالي رو بلد نيستيد لطفا تامل كنيد و ببينيد باقي دوستان چه جوابي مي دن.

باز هم عذر مي خوام.

مرسي

pasargad-ir

Active Member
Re

سلام

بايد 2 تا User داشته باشد.

بعد روي پوشه راست كليك كنيد و Securty رو بزنيد.

حالا اسم افرادي رو كه نمي خواهيد به اين پوشه دسترسي داشته باشن رو از ( يوزرشو ) پاك كنيد .

اين يه روشه رو XP - 2000

مرسي

rezaafandi

New Member
سلام
تا جايي كه من اطلاع دارم در سيستم فايل نمي توان روي فايل پسورد گذاشت ولي امكانات ديگري دارد مثلا شما مي توانيد فايل را بصورت رمز شده در آورده و تنها خودتان به آن فايل دسترسي داشته باشيد و چنانچه شخص ديگري با يك نام كاربري ديگري وارد سيستم بشود نخواهد توانست به آن فايل دسترسي داشته باشد ويا بر روي يك دستگاه دو ويندوز نصب باشد و كسي بخواهد همان فايل را در ويندوز ديگري باز كند باز هم نخواهد توانست به آن فايل دسترسي پيدا كند و بعضي امكانات ديگري كه در صورت تمايل مي توانم از طريق اميل و نحوه كاركرد آن برايتان برايتان بيشتر بنويسم.
يا علي
رضا
1382/7/21[/url]

جدیدترین ارسال ها

بالا