بی بی کد fast render.........room

hamed max

کاربر فعال
سلام..............................یه کار تمرینی دیگه.......................توی 5 ساعت انجامش دادم.............:))))))))))))))))))))..........................3dsmax----vray----PS

پیوست ها

• fast render.jpg
    fast render.jpg
    934.4 کیلوبایت · بازدیدها: 119

amirz1376

Well-Known Member
زیباسـ..... . . . . . . .

همه ی کارارو تو 5 ساعت مدل کردین یا از مدل آماده هم استفاده کردین؟

خیلی خوبه کارت.یه سوال با فیزیکال کمرا رندر میگیری یا دوربین مکس؟
فیزیکال تو رمان رندر تاثیر داره؟
زمان رندر چقدره تو این شات؟
سه تا سوال شد:دی

آخرین ویرایش:

mzmz1

Member
سلام .
اول باید بگم نمیدونم چرا ؟؟؟ !!! ولی دیدن کارای شما خیلی منو برای تمرین بیشتر ترغیب میکنه واقعا کارای دیگه اینقدر روم تاثیر نمیذاره
و اما نظرم در مورد کار:
از نظر تکنیکی بزرگترها باید بگن به نظر من که خیلی خوبه ولی اول به خودم میگم بعد به شما باید باید باید سواد بصریمون رو افزایش بدیم . رنگ بندی و ترکیب بندی (کمپوزوسیون) کار رو نمیپسندم نه اینکه خیلی بد باشه نه ولی میتونست خیلی بهتر بشه همین...

hamed max

کاربر فعال
dariush.fi : دوست عزیز با دوربین فیزیکال گرفتم.......................دلیلی نداره از دوربین معمولی استفاده کنم......................در مورد تاثیرش تو زمان رندر نمیدونم فکر نکنم زیاد موثر باشه اما توصیه خودم اینه خب با دوربین وی ری رندر بگیرید.................این همه ویژگی خوب داره.........زمان رندر هم حدود 45 دقیقه بود.............................

mzmz1: ممنون از لطفت..............راستش من فقط این تمرین ها رو انجام نمیدم کلی کار نما و ..اجرایی دارم که کنار اونا این تمرینا رو میزنم...............در مورد ترکیب کار هم من نظری ندارم.......بزرگان باید بگن.....................:)))))))))))))))))))))

m.n1362

Member
سلام...کتابا خیلی تکرار دارن ...دیوار کلا سفید رو من خیلی دوست دارم اجر خوب شده اما رگه هاش بدش کردن در کل خوشم اومد ..چوب کتابخونت فکر کنم به کارت نمیاد.

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام حامد جون

داش من همیشه این سوال برام بوده نور پردازی یه شما چرا اینقدر خوب میشه من همیشه برام سوال بوده من هر کاری می کنم حتی شبیه هم در نمیاد!!

کار خوبی بودحال کردم

hamed max

کاربر فعال
javadgonbadi : ممنون از لطفت...........................آقا روش خاصی ندارم..همون چیزای معمولیه خب.....................................اونقدرام خوب نشده این....................البته طبق نظر بعضی از دوستان......:)))))))))))))))))))))

hamed1star

Member
بازی نور و سایه جایکار داره تمام ساید ها لایت هست ساید سایه درک نمیشه .
خسته نباشی عالی .

جدیدترین ارسال ها

بالا