farsicommerce در راه است

آيا زبان انگليسي حذف بشه يا نه؟

• سعي كن يه جوري درستش كني

رای: 0 0.0%
  • نه به هيچ وجه حذفش نكن

• فرقي نميكنه

• مجموع رای دهندگان
    14

ara

Member
آقا ديگه بهتر از اين نميشه
واقعا مرسي
فقط ميتونم بگم اي ول ادامه بده و موفق باشي

zfarhad2003

Member
از همه دوستان به خاطر لطفي كه نسبت به بنده دارن متشكرم. راستش من سرانجام تصميم گرفتم كه زبان انگليسي رو حذف كنم فعلا چون ديگه سيستم با انگليسي اصلا سازگار نيست ولي شايد در آينده يه فكري واسه اونم كرديم.

Jasem

Member
عيبي نداره چون من هم فكر كنم خيلي از جاها اصلاْ هيچ هماهنگي حتي در حرفها و عادتهاي ما با انگيليسي ها نيست حالا چه برسه برنامه هاش . در كل هم كمتر سايتي رو ميبينيم كه راحت دوتا زبان رو ساپورت كنن تو همه مواردشون . فكر نكنم زياد تو اجرا هم تاثير بگذاره . در كل مطمپناْ شما بهترين تلاشتون رو كرديد . حتماْ تو مراحل آزمايش برنامه بيشتر در موردش كار كرد . يا حق

سلام!

من ترجمه و فارسي سازي اين رو انجام داده بودم!

و فقط مونده بود چندتا اديتور فارسي و تاريخ شمسي اون!

بهتر نبود روي همون كار ميكرديد؟؟

!!!!!!!!!

تو كه خودت كاملا در جريان ماجرا بودي كه!!!!!

اينم مدرك!!!! (‌نصف پستها مال خودت بود !!!!) :‌

کد:
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=15314&start=90

zfarhad2003

Member
دويل جان اگه توجه كني من خودم هم اونجا خيلي پست فرستادم من فايلهاي شما رو هم داونلود كردم ولي راستش شما خيلي ناقص كار كرده بوديد اصلا مي‌شه گفت كه قسمت admin رو فارسي نكرده بوديد و قسمت خود فروشگاه هم ناقص بود.
علاوه بر همه اينها من تقريبا 20٪ كدها رو تغيير دادم نه اينكه فقط چندتا تاريخ اضافه كنم يا چندتا كادر فارسي مرده باشم حتي من به حدي تغييرات دادم كه مجبور شدم زبان انگليسي رو از سيستم حذف كنم و اين سيستم ديگه كلا فارسي شده و از برنامه اصلي جداست و شما اگه كمي منتظر باشين همه اين موضوعات را كه گفتم مي‌بينيد.
من خودم كه واقعا فكر مي‌كنم اين برنامه ديگه نظيرش توي برنامه‌هاي فارسي پيدا نمي‌شه

zfarhad2003

Member
من ديروز كار فارسي سازي اصل برنامه رو به طور كلي تموم كردم.
حال مونده يك امكان امنيتي كه به اون اضافه كنم و بعد برنامه نصب كننده رو هم آماده و فارسي كن تموم مي‌شه.

عزيز من هم بي صبرانه منتظر اين فروشگاه فارسي هستم ...
اميدوارم موفق باشي .

idw

Member
اقا يك مرام ميگذاريد آدرس سايت اين برنامه رو واسه مي بفرستيد تا من دانلود كنم.خيلي فوري هستش.اگر فارسيشم باشه كه ديگه عاليه.ممنون ميشم. :wink:

zfarhad2003

Member
چشم من به شما قول مي‌دم تا فردا شب برنامه واسه دانلود آماده باشه البته اينو بگم كه نسخه آزمايشي هست و اونجوري كه من برنامه‌ريزي كردم 9 روز بعد از نسخه آزمايشي نسخه اصلي با تمامي امكانات و امنيت خودش در اختيار شماست.

جدیدترین ارسال ها

بالا