farsicommerce در راه است

آيا زبان انگليسي حذف بشه يا نه؟

• سعي كن يه جوري درستش كني

رای: 0 0.0%
  • نه به هيچ وجه حذفش نكن

• فرقي نميكنه

• مجموع رای دهندگان
    14

zfarhad2003

Member
با سلام خدمت دوستان عزيزم توي انجمن

راستش مدت زيادي دارم روي oscommerce كه يك برنامه بسيار قوي مديريت فروشگاه است كار مي‌كنم و تا حالا هم تقريبا 70 درصد كارش رو تموم كردم كه تغييرات زيادي رو توش ايجاد كردم و انشاالله يك كار درست و حسابي مي‌شه.
اما هدف من از اين نوشته راستش يه قسمت توي برنامه داره كه با جاوااسكريپت نوشته شده و راجع به تقويم مخصوص سايته من هم زياد از كدهاي جاوااسكريپت سردر نمي‌يارم واسه همين اگه يكي از دوستان كه آشنايي كامل با اين زبان داره لطف كنه به من كمك كنه خيلي ممنون ميشم اون وقت ديگه واقعا كاملا فارسي مي‌شه (اين تقويم به صورت ميلادي است كه مي‌خواهم شمسي بشه)
يك موضوع ديگه راجع به حذف كردن زبان انگليسي از كل برنامه است. چون برنامه خيلي تغيير كرده ديگه فكر نكنم با اين زبان به درستي كار كنه و حتما موقع كار مشكل ايجاد مي‌شه براي همين مي‌خواهم كلا انگليسي رو ازش حذف كنم. لطفا توي نظرسنجي راجع به اين موضوع شركت كنيد.
عكسي رو هم از برنامه گرفتم كه مي‌زارم اين پايين ببينين.
براي بهتر شدن برنامه منتظر نظرات شما هستم.

guilanict

Member
با سلام
دستتون درد نكنه و خسته نباشيد. البته دوستاني هم در اين زمينه فعاليت كرده اند و حتي لينك دانلود داده اند.
اميدواريم نسخه شما هم به زودي در اختيار عموم قرار بگيرد.
اما در مورد نظرسنجي اتفاقا من معتقدم اين برنامه چون ساختار كاملي داره مي تونه بعنوان يك فروشگاه بين المللي كار كنه يعني همه بيان و زبان خودشونو انتخاب كنن. با توجه به اينكه خود برنامه چندين زبان را ساپرت مي كنه.

zfarhad2003

Member
از همه دوستاني كه به اين مطلب توجه كردم و پاسخي رو ارسال كردن تشكر مي‌كنم

در مورد تقويم كسي نيست كه بتونه همكاري كنه اگه تقويمش درست بشه ديگه فكر نكم مشكلي داشته باشه

amiri27

Member
آقا من فكر كنم بتونم كمكتون كنم ! آي.دي من رو اضافه كنيد اوونجا راحتتر مي تونيم حرف بزنيم !
Amiri27
ممنون
اميري

spsgorgan

Active Member
عزيزم فكر ميكني تاريخ شمسي لازم باشه ؟ چون همينطوري هم فكر كنم قابل استفاده عموم باشه ؟

idw

Member
آقا ما منتظريم.در ضمن من لذت مي برم اين جوونا رو مي بينم Open Source كار مي كنن.يك سوال با چي نوشتيد اين رو؟

spsgorgan

Active Member
idw جان اين برنامه نوشته شده بوده . با پي اچ پي و ايشون زحمت فارسي كردنشو كشيدن . توي اين برنامه بجز php از java هم استفاده شده .

idw

Member
آهان .كه اينطور براي همين براي من سوال بود.يك سوال ديگه نويسنده اصلي اين برنامه > اون رو اوپن سورس اعلام كرده بوده؟يا بي اجازست.آقا ما كلي حال كرديم اما شما كه گفتي ايشون فقط زحمت فارسي كردن كشيدن ضد حال خورديم.به هر صورت دستشون درد نكنه.

spsgorgan

Active Member
عزيزم اين برنامه كاملا از طرف نويسنده Open Source اعلام شده . در ضمن در سايت رسميش ميتونين دانلود كنيد . البته انگليسي و فكر هم نميكنم فارسي سازي كار آسوني باشه كه همينطوري بشه از كنارش بگذري . كار ميبره . حتي شايد خيلي بشتر از اونيكه بخواي نسخه اصلي رو به انگليسي بنويسي !<؟

spsgorgan

Active Member
عزيزم اين برنامه كاملا از طرف نويسنده Open Source اعلام شده . در ضمن در سايت رسميش ميتونين دانلود كنيد . البته انگليسي و فكر هم نميكنم فارسي سازي كار آسوني باشه كه همينطوري بشه از كنارش بگذري . كار ميبره . حتي شايد خيلي بشتر از اونيكه بخواي نسخه اصلي رو به انگليسي بنويسي !<؟

zfarhad2003

Member
در مورد تاريخ هجري شمسي من همه كارها رو روبراه كردم ولي اين قسمتي كه من مي خوام درست كنم يك تقويم كه با جاوااسكريپت نوشته شده و اگه درست بشه بهتر مي‌شه با برنامه كار كرد.
نويسنده اصلي اين برنامه يك تيم قوي است كه به وسيله شركتها مهمي مانند گوگل نيز پشتيباني مي‌شه و من هم تقريبا مي‌شه گفت خيلي روش كار كردم و چيزي حدود 20٪ تغييرات توش ايجاد كردم و كدهايي رو به اون اضافه كردم كه قابل استفاده براي فارسي زبانها باشه و البته من تصميم دارم يك سايت تخصصي نيز براي اون بزنم شايد بتونم كمك كوچكي براي كساني كه با برنامه من كار مي‌كنند كرده باشم

Jasem

Member
به نظر من در اين زمينه هرنوع حركتي حتماْ ثمر داره حالا به هر نحوي مهم اينه كه حركت انجام بشه و بايد به شما هم تبريك گفت كه در اين راه داريد حركت مي كنيد
يا حق

zfarhad2003

Member
خيلي ممنونم از همه انرژي كه داريد به من مي‌ديد سعي مي‌كنم با سرعت بيشتري روش كار كنم

zfarhad2003

Member
خيلي ممنون من تقريبا امروز قسمت مديريت رو هم تموم كردم فقط مونده چند تا كادر متن و كادر ورود تاريخ كه بايد روشون حسابي كار كنم و فكر كنم نسخه آزمايشي بتا روتا 3 روز ديگه بدم بيرون

zfarhad2003 جان خسته نباشي
به اميد موفيت شما انشا ا.. منتظر نسخه آزمايش شما هستيم تا بصورت كامل اشكال و ايراد هاش توسط دوستان گرفته بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا