سلام. خوبین ؟ اینم یه طرح فانتزی ! لطفا نظر بدید. 3DStudio Max 9 + Photoshop + Mental Ray
M0NSTER Banned Jan 14, 2008 #1 سلام. خوبین ؟ اینم یه طرح فانتزی ! لطفا نظر بدید. 3DStudio Max 9 + Photoshop + Mental Ray پیوست ها ikea_fig_be free.jpg 254.3 کیلوبایت · بازدیدها: 31 wire.jpg 420.3 کیلوبایت · بازدیدها: 20 آخرین ویرایش: Jan 14, 2008
roohollah Banned Jan 14, 2008 #2 ای بابا نمیشه یک کار بزنی ما بتونیم این کلمه "خوب نیست" رو به کار ببریم --------------------------------جدا از شوخی یک کلمه: بسیار زیباست(این که دو کلمه شد)
ای بابا نمیشه یک کار بزنی ما بتونیم این کلمه "خوب نیست" رو به کار ببریم --------------------------------جدا از شوخی یک کلمه: بسیار زیباست(این که دو کلمه شد)
DIMO Active Member Jan 16, 2008 #4 کارت قشنگه،من یه معنایی رو ازش درک کردم آیا هدفی پشت این کار داشتی یا نه؟ ********************************************************** قانع باش تا شاکرترین مردم باشی ((محمد رسول الله)) **********************************************************
کارت قشنگه،من یه معنایی رو ازش درک کردم آیا هدفی پشت این کار داشتی یا نه؟ ********************************************************** قانع باش تا شاکرترین مردم باشی ((محمد رسول الله)) **********************************************************
Ali 59 Well-Known Member Jan 16, 2008 #5 ايولا داره... بسيار عالي... متريال آدمك چوبي خيلي خوب و طبيعي از آب دراومده. فقط اون سيخه (يا سيم) چيه ؟ موفق باشي
ايولا داره... بسيار عالي... متريال آدمك چوبي خيلي خوب و طبيعي از آب دراومده. فقط اون سيخه (يا سيم) چيه ؟ موفق باشي