falash

سلام
از اینکه نتونستم منظورمو برسونم... از همه پوزش( می طلبیم ) البته یکی از بچه ها اینو گفت !:cry:
من فایل رو گذاشتم البته یعنی یاد گرفتم (اگه درست کار کنه)؟
خودتون ببینین و قضاوت کنین
اگه تو طرح هم کمک کنین که عالی میشه چون زیادی یه جوریه و به دلم نمیشینه اصلا یه جورایی خالی از حسه !!!!؟؟؟
البته در نظر بگیرین که همش باید 10ثانیه باشه

پیوست ها

• man.zip
    1,019.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

sanaz.s

Member
ديدم.براي كار كردن خيلي جا داره..حركت كره زمين اصلا طبيعي نيست و بگ گراندش هم هيچ ربطي به اون نداره.اما اومدن متن خوبه بگ گراند كليت رو عوض كن اين كه گذاشتي خيلي فلت هستش براي همچين طرحي.و همچنين رنگهاتو خوب انتخاب نكردي طوري كه عمق رو نشون بده به نظرم اگه محدوديت نداري استفاده از رنگهاي آبي با توناژ سفيد و سرمه اي ميتونه مناسب باشه.در كل از رنگهاي خام زياد استفاده كردي كه به كارت نا پختگي ميده.سعي كن بيشتر توي رنگ كارتها كار كني.اگه بخواي ميتونم بيشتر كمكت كنم اما زمان ميبره.نميدونم براي كي ميخواي....اگه خواستي بهم بگو.
موفق باشي

sss

مرسی که جواب دادین
ببینین من تو طرحام از رنگ ابی و سرمه ای که شما گفتین استفاده کردم ولی متاسفانه وقتی می خواد از tvپخش بشه کاملا رنگا مرده به نظر می رسن من خودم اینجور چیزا حالیم به خدا :cry:
ولی اینکه کلا ساده باشه مهمه
هنوز کلی کار داره تا طرح تموم بشه مشکل منو دیدین وقتی کارتا می یان مکث می کنه من نمی دونم از چه اکشنی باید استفاده کنم یا باید خروجی چی باشه
اینو هم ببینین حتما

پیوست ها

• FLASH-5-only-korektelecom-3.zip
    784.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:
توجه توجه

قابل توجه بعضیا
اینقد سرکوفت نزن به خاطر falash
خوب اینطور اشتباها میشه دیگه ؟ای بابا مگه تا حالا خودتون سوتی ندادین!:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا