این کار مال چند وقت پیشه نرم افزارها هم مکس2012 کد 2012 فتوشاپ6
sallarmelli Active Member May 22, 2013 #1 این کار مال چند وقت پیشه نرم افزارها هم مکس2012 کد 2012 فتوشاپ6 پیوست ها final01.1.jpg 829.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21
emadmax Well-Known Member May 22, 2013 #2 سلام کار حجمیه بسیار عالیی شده . فقط پیشنهاد می کنم فاصله بین تایل ها رو کمتر کنی و به نظر میرسه فریم شیشه ای هم خیلی بزرگتر از واقعیه چمن هم ....
سلام کار حجمیه بسیار عالیی شده . فقط پیشنهاد می کنم فاصله بین تایل ها رو کمتر کنی و به نظر میرسه فریم شیشه ای هم خیلی بزرگتر از واقعیه چمن هم ....
H Hoomehr New Member May 22, 2013 #3 سلام سالار ملی کنکور چند شدی بگو که زیر 5 شدی من کلی خوشحال شم چون دیگه بعد 4 سال و رتبه های خوبی که اوردی واقعا حقت هست بگو که حقتو گرفتی من 134 شدم و یکم استرس دارم البته سال اولی هست که شرکت کردم
سلام سالار ملی کنکور چند شدی بگو که زیر 5 شدی من کلی خوشحال شم چون دیگه بعد 4 سال و رتبه های خوبی که اوردی واقعا حقت هست بگو که حقتو گرفتی من 134 شدم و یکم استرس دارم البته سال اولی هست که شرکت کردم
sallarmelli Active Member May 22, 2013 #4 emadmax گفت: سلام کار حجمیه بسیار عالیی شده . فقط پیشنهاد می کنم فاصله بین تایل ها رو کمتر کنی و به نظر میرسه فریم شیشه ای هم خیلی بزرگتر از واقعیه چمن هم .... کلیک کنید تا باز شود... کار پایان نامه یه نفر بود فاصله تایل ها هم تقریبا 1 متر هست این ها شیشه نیستن قرار بود پلکسی باشن
emadmax گفت: سلام کار حجمیه بسیار عالیی شده . فقط پیشنهاد می کنم فاصله بین تایل ها رو کمتر کنی و به نظر میرسه فریم شیشه ای هم خیلی بزرگتر از واقعیه چمن هم .... کلیک کنید تا باز شود... کار پایان نامه یه نفر بود فاصله تایل ها هم تقریبا 1 متر هست این ها شیشه نیستن قرار بود پلکسی باشن