بی بی کد exterior , parsian bank

madmaster_3d

Well-Known Member
کاره قشنگی شده ولی من با رنگ زرد حال نمی کنم. سیستم به نظر من دلار که گرون شده قطعات خیلی بالا هستش. ولی اگر خواستی بخری cpu i5 2500k عالیه می تونی تو سایت های خارجی هم سرچ کنی ببینی. مادربودر asusp8p67 خیلی عالیه . رم هم بهترین رم corsair هستش. گرافیک واسه کارهای گرافیکی quadro خوبه که خیلی گرونه. ,ولی اون 3 تا که گفتم رو تو سایت های خارجی ببین همه راضین مخصوصا بنچمارک کردن که گاهی اوقات i5 2500k بیشتر از i7 جواب میده. حالا خود دانی. ولی الان قیمت قطعات 2 برابر شده. فعلا صبر کن. عجله نکن

emad04

Well-Known Member
سلام .
خسته نباشی کاره خوبیه .
فقط پخته نیست و خیلی جای کار داره .
کار واقعی به نظر نمی رسه و کارتونی شده . بیشتر بخاطر اینه که از رنگ های زننده و جیق استفاده کردی .
مثلآ سبز درختا خیلی سبزه و روشنه . یکم سبزش تیره تر بشه بهتره . زردش هم همینطور .
همچنین محیط اطراف که ساختمونا سفیدن .
اگر همه جوانب رو در نظر بگیریو کار رو واقعی تر کنی نتیجه بهتری می گیری .
خسته نباشی

AiDiN_TiNY

Member
قشنگه ولی زیبا نیست
چیزی نیست که آدم از وی ری انظار داره
بقول عماد پخته نیست
ولی با شرایط که گفتی (سیستم نمی کشه عذاب می ده) چون حوب درکت میکنم چی میگی عالیه :cool:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام سالار جان.خوبی؟
اولا که خیلی کوچیک هست
دوما چرا با سیستم عامل 32 بیت کار میکنی؟ اشتباه هست.چون می پره بیرون.
باید با 64 بیت کار کنی.
رنگ بندی کار خوب نشده.زرد خیلی زرد هست.سبزش مدیریت نشده
تقریبا رفلکت نیست توی کار
آسمون و نور خوب شده.
برای سبکتر شدن حتما از vray proxy استفاده بکن.
طرحشم جالب شده.جای کار داره.موفق باشی

sallarmelli

Active Member
سلام سالار جان.خوبی؟
اولا که خیلی کوچیک هست
دوما چرا با سیستم عامل 32 بیت کار میکنی؟ اشتباه هست.چون می پره بیرون.
باید با 64 بیت کار کنی.
رنگ بندی کار خوب نشده.زرد خیلی زرد هست.سبزش مدیریت نشده
تقریبا رفلکت نیست توی کار
آسمون و نور خوب شده.
برای سبکتر شدن حتما از vray proxy استفاده بکن.
طرحشم جالب شده.جای کار داره.موفق باشی

سلام به آقا عارف و همه دوستان
خورشید از کدوم طرف در آومده
من سیستمم رو 3 سال پیش خریدم بعدشم که هیچی خیلی از سخت افزار و 32 بیت بودن و از این جور حرفا خیلی سر در نمی آورم حالا هم نمی آورم:lol: ولی برای هرکس که می خواد کار عالی انجام بده باید سخت افزار رو خوب بشناسه و به روز باشه :paint:
فکر می کنم من یه اشتباه بزرگ انجام و اون این بود وقتی diffuse color رو از render element گرفتم توی فوتشاپ صاف انداختمش روی لایه ی رندر و به جای اینکه soft light ش کنم ovarlay ش کردم واز اون بدتر اینکه opacity لایه رو کم نکردم به همین خاطر رفلکت ها دیده نمی شن زرد و سبز و بقیه رنگ ها هم به شدت خام شدن و دیگه سراغش هم نمی رم که دوباره رندر کنم چون به قول عارف فرت فرت می پره بیرون جگرم خون شد با یه فلاکتی رندرش کردم ولی اساسا من رنگ رو دوست دارم و سعی می کنم در کارهام استفاده کنم و از کار های شکلاتی و بدون رنگ و بعضا سفید خوشم نمیاد در واقع طراح می ترسه که از رنگ استفاده کنه :lol:
خودم هم از آسمون و نور خیلی راضی بودم
من از vray proxy استفاده کرده بودم ولی حجم فایل هم خیلی سبک بود ولی نمی دونم چرا فرت فرت می پرید بیرون :mad:
طرحشم جالب شده ولی دیگه بیشتر از این نباید روش کار کرد.
و در نهایت تشکر از همه دوستان:rose:

K.D.G

Member
سلام سالار

سایز عکس خیلی کوچیکه +رنگ حیلی stature هستن و کنار هم جاب نیستن ...

بیشتر مث رندر کارتونی شده

جدیدترین ارسال ها

بالا