پشتیبانی Evil

mojtaba 3d

Member
سلام به همه دوستای گل مجید آنلاین.راستش ماه پیش یه کاراکتز ذهنی همینطوری از خودم زدم که فکر میکنم خیلی بد زدم آخه این اولین کاراکتریه که زدم تا حالا با zbrush کار نکرده بودم.گفتم بزار یه رندر بگیرم بزارم و از انتقاداتتون نهایت استفاده رو ببرم ممنون از همیاریتون. ببخشید تکسچر صورت رو بلد نیودم:green:

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام همشهری. خوبی. مدل که خیلی خوب شده. برای خودش چیزه جدیدی هستش. ولی یک کاری کن. با متریال معمولی بزار. چون این هم دوره هم یک حالت شیشه ای داره خوب معلوم نیست جزئیات. این استودیو های کارهات منو کشته.تو اینجوری پیش بری در اینده فکر کنم راحت بری همین پیکسار. اصلا هم به این کاری نداشته باش که چه جوری میشه که بری یا راهی هست یا نه. هر روز تو زندگی هممون معجزه ممکنه رخ بده و گاهی وقت ها هم میده. شما فقط از اون بالایی بخواه همه مردم دنیا به هدفشون برسن. همین. موفق باشی

mojtaba 3d

Member
ممنون علی جان و ازت ممنونم که به عنوان یه هموطن و یه خصوص همشهری بهم امید میدی انشالله یه روز همه بچه های 3D واسه خودشون یه پیکسار میشن.ولی واقعیتش بزگترین آرزوم پیکسار و راکستار گیمه. برات آرزوی موفقیت و سربلندی دارم علی جان .

راستش این کارو روم نمیشد بزارم ولی خودم خیلی دوسش دارم .گفتم ببینم نظراته بچه ها چیه حالا دوباره اصلاحش میکنم.

استودیو رو هم از روی ِه آموزشی دیدم. وگرنه من زیاد به این حرفا نمیخورم:there:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا