estefadeh az ALERT

با سلام خدمت دوستان عزيز ميخواستم بدونم كه چطور ميشه Alert رو توي Flash به كار برد يعني با كليك كرن بر روي يك كليى رؤى بغامي ىاىه بشه

sambol

Active Member
همين الان تو قسمت اموزش ها يدونه قرار گرفته تو صفحه اول جزو اخرين مقالات ارسالي هستش

آقا راستي نظر يدين چجوريه . الان من 10 قسمت و باسه آقا مجيد فرستادم ايشالا تا جند هفته ديگه مسينكه همه آپلود بشن ...(شايد) .. بعد شما نظر بديدخوب مي نويسم بد مي نويسم چي جورياس ديگه
كه يه خروار ديگه آموزش دارم كه بفرستم

pedymx

Member
سلام
دو مدل آلرت ميتوني داشته باشي
اول اينكه شما با جاوا آلرت توليد كني كه توي آي اي نمايش داده ميشه
دوم اينكه با اكشن يه مدل ارور بنويسيد كه توي خود فلش نمايش داده ميشه و فقط براي كامپوننت هايي كه ميسازين استفاده داره

آقا pedymx .. آموزشي كه نوشتم و بخون ببين چه جورياس در چه سطحيه هو اينا

با تشكر

دوباره سلام با من نميخوام از كامپوننت استفاده كنم ميخوام با استفاده از جاوا اسكريپت اين عمل رو انجام بدم خواهش ميكنم جواب منا بديد راستي اگر بخوام كه سايز پنجره IE رو تغيير بدم بايد چكار كنم البته اين كار رو با جاوا اسكريپت بلدم :
:D window.resizeto(x,y) البته نميدونم چطوري بايد اين كد رو توي فلش به كار ببرم در ضمن طرز فارسي نوشتن توي فلش رو هم اگر ميشه بگيد چون من وقتي از كامپوننت ها استفاده ميكنم نميتونم فارسي بنويسم مثلا در كامپوننت scroll راستي بچه ها ببخشيد اينهمه حرف زدم :?: :?: :?:
چاكر همه شما
<< مصطفي >> :oops:

اول قربون آقا ... دوم آقا مصطفي يه ذره صبر كن الان همش و درست مي كنم مي زارم تو سايت .. بعد اينكه اون فارسي نوشتن و هم توي يكي از تاپيكا اساسي روش بحث كرديم .. بگرد پيداش مي كني

pedymx

Member
سلام
آقا بهروز آموزش عالي بود
به بهترين روش و راحت ترين راه .
خوب بود
خوش باشيد ...

قربون بر و بچ!

اول آقا مصطفي بفرما اينم از اين ( مستقيم از تو فلش كار مي كنه حتما هم بايد در IE اجرا بشه كليك كن مي فهمي ) بعد سورسشم كه گذاشتم ....
بعد اينكه قربون همه دوستان . لطف داريد شما ... الان من شارژ شدم اساسي باسه نوشتن آموزش هاي ديگه ... بعد آقا Aminem سن مي خواي چي كار ؟!؟! نكنه مي خواي كار دسته ما بدي :lol: .. تو سايت هست اگه حال كردي برو اونجا تموم مشخصات من هست.(بين 18 تا 20 تشريف دارم :wink: )

[flash width=560 height=400:fb796f1d7e]http://www.geocities.com/star_behrouz_star/resizewindow.swf[/flash:fb796f1d7e]

اينم سورسش:

http://www.geocities.com/star_behrouz_star/resize.zip

aminem

Member
برام جالب بود بدونم چند سالته!ديدم شما بزرگتري.
كارات خوبه.حال ميكنم.فقط اين سايتتو اگه عوض كني خيلي بهتره . آدم ميخواد توش يه چيزي پيدا كنه پدرش در مياد. زياد سه بعديه!!!!

قربون بر و بچ... آقا اگه شما يه اسم از خودت به ما بدي ممنون مي شم .. چون اين aminem سخته يكم هي بايد انگليش بنويسي .. بعد اينكه بابا بي خي ... سايت جديد داره مياد ببينيم چه مي كنيم اون تو....

جدیدترین ارسال ها

بالا