Errorsهای مولتی مدیا بیلدر

سلام به تمام دوستان
این روز ها باErrorsهای خسته کننده بیلدر روبرو میشم که مانع همه کار هام میشه:
اولین Errorsموقع اجرا کردن بیلدرهست که با عنوانmultimedia playerکه درون ان the list file is too bigنوشته شده.
دومینthe list file is too big درموقع تبدیل کردن پروژها است بهexeاست که با عنوانmmbودرون ان
cannot copy
c:multimedia builder498\player.exe
t c\documents an settings\yaser\desktop\ym.exe
نوشته شده
لطفا هرچی زود تر کمک کنید:cry::cry::cry:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم
در MMB اخطار the list file is too big هنگام Embedd کردن فایل ها به ما میده که حجم فایلتون بیش از اندازه بزرگ است که پروژه شما سنگین نشه ولی باز بیشتر فایلهای سنگین رو Embedd میکنه و خطای Cannot Open C:\Program Files\Multimedia Builder498\Player\player.bin به دلیل نبودن فایل Player.bin در پوشه نصب برنامه است و اگه فایل Player.bin رو دوباره در پوشه Player در مسیر نصب برنامه کپی کنید یا مجددا برنامه رو نصب کنید مشکلتون حل میشه

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون ولی انتی ویروس این فایل رو تروجان شناسایی کرده
میشه لینکش چک شده رو برام بزازی
خیلی ممنون میشم

خیلی منون به خاطر راهنمایی ها تون
انتی ویرس من پاندا2010هست
بعدمشکل اول. من فایلم موقع تبدیل 2مگابایت بیشتر نیست
پس چرا

For.sajjad

Member
با سلام
دوست عزيز راجع به سوالتون دوستان كه پاسخ رو گفتن اما در تكميل فرموده هاشون چون پلير ام ام بي توسط Upx پك شده (به خاطر پايين اوردن حجم ) و اين روشي است كه براي بسياري از ويروس ها هم ازش استفاده مي شه به همين دليل اون و ويروس تشخيص مي ده
اين در صورتيه كه اگر سيستمتون ويروسي نباشه من آلوده نبودن فايل پلير رو تضمين مي كنم
در مورد سوال دومتون شما هنگام Embedded كردن فايل با اين مشكل مواجه مي شيد يا در مواقع ديگر هم اين مشكل بروز مي كنه؟ در حالت اول اگر كليد yes را فشار دهيد فايل بدون هيچ مشكلي پيوست مي شه و در حالت دوم لطفا تصويري از پيغام رو قرار بديد تا بررسي بشه
ممنون و موفق باشيد

Amit13

Well-Known Member
در MMB اخطار the list file is too big هنگام Embedd کردن فایل ها ....

فقط اونجا نيست، هر وقت path يك فايل با حجم زياد هم به يك ليست باكس ميفرستيم اين پيغام مياد.مثلا اين كد:

کد:
ListBoxAddItem("SongList","x:\world.mp3")

جدیدترین ارسال ها

بالا