error

fandak

Member
دوستان سلام
من یک صفحه طراحی کردم ولی توش خیلی error داره
کسی هست که این اشکالات رو از تو کد پاک کنه و کد درست رو جاش برام بزاره

به طور مثال
Error C:\parsjoinery\Comments.htm "Pars joinery based in Ilford Essex we are a professional carpenter we use latest technology to build a staircase " is not valid value for the "name" attribute in any of the currently active versions. See the above warnings for more details. 7
Error C:\parsjoinery\Comments.htm The tag: "body" doesn't have an attribute: "topmargin" in currently active versions. 46
Error C:\parsjoinery\Comments.htm The tag: "body" doesn't have an attribute: "leftmargin" in currently active versions. 46
Error C:\parsjoinery\Comments.htm The tag:"td" is not allowed within: "table" It is only allowed within: . 49
Nesting C:\parsjoinery\Comments.htm tag: " tr" invalid inside tag: "td". " td" closing tag is optional. Validation will proceed as if context is closed. 50
Error C:\parsjoinery\Comments.htm The tag: "table" doesn't have an attribute: "height" in currently active versions.

متشکر

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
هر چی Error تو پیچ داری مخفی کن

fandak گفت:
دوستان سلام
من یک صفحه طراحی کردم ولی توش خیلی error داره
کسی هست که این اشکالات رو از تو کد پاک کنه و کد درست رو جاش برام بزاره

به طور مثال
Error C:\parsjoinery\Comments.htm "Pars joinery based in Ilford Essex we are a professional carpenter we use latest technology to build a staircase " is not valid value for the "name" attribute in any of the currently active versions. See the above warnings for more details. 7
Error C:\parsjoinery\Comments.htm The tag: "body" doesn't have an attribute: "topmargin" in currently active versions. 46
Error C:\parsjoinery\Comments.htm The tag: "body" doesn't have an attribute: "leftmargin" in currently active versions. 46
Error C:\parsjoinery\Comments.htm The tag:"td" is not allowed within: "table" It is only allowed within: . 49
Nesting C:\parsjoinery\Comments.htm tag: " tr" invalid inside tag: "td". " td" closing tag is optional. Validation will proceed as if context is closed. 50
Error C:\parsjoinery\Comments.htm The tag: "table" doesn't have an attribute: "height" in currently active versions.

متشکر

دوست عزیز
شما با این جاوا اسکزیپت موتونی تمام Error که تو صفحه ات داری مخفی کنی و پیان DONE رو مشاهده کنی اما Error هایی که تو صفحت هست به صورت منطقی از بین نمیره.
کد: <script type="text/javascript">
function CC_noErrors() {
return true;
}
window.onerror = CC_noErrors;
</script>

سایت مرجع جاوا اسکریپت: http://javascript.echessdesign.com

fandak

Member
متشکر از راهنمایی شما ولی من میخوام که این سایت رو سرچ انجین بالا بیاد بنابراین میخواهم که تا جایی که ممکنه ارور ها از بین بره و کد های درست جایگزین بشن
میشه کسی کمکم کنه

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
Fandak جان
اینطور که مشخص هست شما سایت خود را با یک Validator خطا یابی کردید اما کاش نام آن Validator رو می گفتی.
جواب شما . خطا:
خطا 7 - گویا نامی که شما برای Inline Frame خود در نظر گرفتین استاندارد نیست (سعی کن یه نام کوتاه و بدون فاصله باشه)
خطا 46- شما نباید در تگ Body موجود در صفحه HTML خود خصیصه Margin رو به اون اختصاص بدین . باید در CSS مشخص کنی مانند: body {margin:0}

خطا 49: شما در صفحه HTML خود در تگ TD علاوه بر خصیصه WIDTH خصیصه HEIGHT رو هم اختصاص دادی که خصیصه HEIGHT غیر استاندارد بوده و فقط WIDTH صحیح هست. (خصیصه HEIGHT رو حذف کن)

خطا 50- شما در طراحی جدول TAble حواست نبوده و بدون اینکه تگ TD رو ببندید کار رو ادامه دادین که خطا گرفت.

و آخرین خطا هم در باره خصیصه HEIGHT هست که نباید به TABLE اختصاص بدی. (همون تور که در بالا گفتم)

موفق باشی.

fandak

Member
echess مرسی از راهنمایی شما
میشه اگه زحمتی نیست براتون من کد رو براتون بفرستم و شما تصحح کند کد ها رو برای من
متشکر

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
Fandak جان
من این کار رو انجام میدهم اما توجه داشته باشی شما اونوقت یاد نمیگیری و بادها باعث دردسر شما میشه.
برای خطا یابی آن لاین به سایت: http://validator.w3.org/
وغیر آن لاین میتونی از dream weaver استفاده کنی. من Dream weaver رو پیشنهاد نمی دم زیرا جدا ار W3C هم قضاوت شخصی می کنه.
موفق باشی

fandak

Member
حسین جان متشکر از راهنمایی
من این سایت رو با دریم ویور خطا یابی کردم و کلی هم روش وقت گذاشتم
اگه شما زحمت بکشین و غلط ها رو پاک کنید و کد درست رو جاش بذارین اون وقت من این 2 رو جلو هم میذارم و مقایسه مکنم و یاد میگیرم
متشکر

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
Fandak جان
من تصحیح می کنم اما بهتر هست که شما لینک صفحه مورد نظر خودت رو قرار بدی تا نسبت به کل پیج تصحیح بشه و اینکه با dream weaver خطایابی کردن وقت شما رو طلف میکنه زیرا:
خود dream weaver با استاندارد W3C خطایابی میکنه پس بهتر شما به سایت مرجع بری و اینکه در خطایا بی dream weaver سلیقه شخصی به کار رفته و با عث گمراهی شما می شه: مثلا در خطایابی صفحه Netscape 4.0 متولد سال 96 رو هم در نظر میگیره که صرف پرداختن به اون باعث اطلاف وقت هست.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا