error movie

flash man

Member
سلام دوستان
من یه سی دی مالتی مدیا درست کردم که یه فیلم هم داره ولی وقتی FLVPlayback رو تو فلش می زارم error می ده ، البته FLVPlayback رو از یه نمونه آماده برداشتم .
من با فلش cs3 کار می کنم فلش پلیرمم عوض کردم هم 7 گذاشتم هم 6 ولی بازم جواب نداده حتی قالب FLVPlayback رو هم نشون نمی ده این erroro می ده :

WARNING: This movie uses features that are not supported in the Flash 6 player
Symbol=page, layer=Layer 6, frame=1:The component 'FLVPlayback' requires Flash Player 8 or later.

کاری میشه کرد؟

arman_p

Member
با سلام
خودش که دیگه نوشته
flash player8 or later
خوب یعنی فلش پلیر 8 به بالا.
با تشکر

flash man

Member
سلام محسن جان
خود flsh cs3 پلیر 10 رو داره ، ولی بازم اجرا نکرد همین erroro می ده
اگه بازم پیشنهادی داری ممنون میشم

arman_p

Member
با سلام
با عرض پوزش که کمی دیر شد.
به نظر من فایل را با پسوند exe ذخیره کن.
با تشکر

من قبلا یه بار با این مشکل بر خوردم . از اونجایی که کار با فلش رو تجربی بلدم بلد نیستم کتابی بنویسم ولی این کار رو کردم.

از داخل C:\Program Files\Adobe\Adobe Flash CS4\Players\Release

تمامی (Install Flash Player 10 ActiveX.exe و Install Flash Player 10 Plugin.exe) رو نصب کردم .
اینم بگم اول نشد بعدا درست شد که فکر کنم همون موقع اگه ریستارت می کردم درست می شد.

arman_p

Member
من قبلا یه بار با این مشکل بر خوردم . از اونجایی که کار با فلش رو تجربی بلدم بلد نیستم کتابی بنویسم ولی این کار رو کردم.

از داخل c:\program files\adobe\adobe flash cs4\players\release

تمامی (install flash player 10 activex.exe و install flash player 10 plugin.exe) رو نصب کردم .
اینم بگم اول نشد بعدا درست شد که فکر کنم همون موقع اگه ریستارت می کردم درست می شد.

با سلام

این راه حل صد درصد عملی است.یعنی ممکن است هنوز فلش پلیر10 روی کامپیوتر شما نصب نشده باشد یا این که اگر شما دو تا برنامه فلش داشته باشید که مثلا یکی فلش 7 باشه.این اتفاق ممکنه.
و بهترین راه همین راه دوستمون است.
مطمئنم این عملیه(منظورم شدنیه نه معتاده)
برای خود من چنین اتفاقی نیافتاده اما می دونستم.همین که گفت یادم اومد.
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا