error:Generic Host Process for Win32 Services

dead_makers

Active Member
هر دفعه میرم اینترنت(adsl( بعد از نیم ساعت،این error رو میده:
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
بعدش sound card میپره :)به همین سادگی.
عرض شود که kaspersky antivirus 6 با update کامل دلرم.
zone alarm هم update شده دارم.
spyware doctor 4 هم دارم.
windows sp2 professional

یکی بگه چه کنم؟!!

Old User

Member
این پیغام اگه Send Error داره وقتی آنلاین هستید روش کلیک کنید و اطلاعاتی که بهتون میده رو بخونید وببینید چی میگه ... احتمالا یکی از فایلاتون خراب شده از sfc /scannow استفاده کنید ببینید فرقیم میکنه ؟! کارت صدارم دوباره نصبش کنید... این پیغام معمولا وقتی یکی از فایلامشکل پیدا میکنه نشون داده میشه ...

من هم اين مشكلو داشتم
آنتي ويروسم و آپ ديت كردم (MC Afee) درست شد
ببينم شما قسمت Folder option سر جاشه؟

Old User

Member
فقط با آپ دیت آنتی ویروستون این پیغام رفع شد؟! یا پاکسازی کردید ؟!

dead_makers

Active Member
send error میده,مایکروسافت میگه malicious که یه برنامه ی جاسوسی هست اشکال ایجاد کرده.یه update malicious remover microsoft رو هم download کردم نتونست پیداش کنه.
Kaspersky دارم update هست ولی پیداش نمیکنه.
mc afee شما چه versionie چون professional رو ریختم update نمیشه.
folder option هم سر جاشه،فقط کارت صدا error میده.
windows هم عوض کردم باز دروست نشد.

Old User

Member
send error میده,مایکروسافت میگه malicious که یه برنامه ی جاسوسی هست اشکال ایجاد کرده.یه update malicious remover microsoft رو هم download کردم نتونست پیداش کنه.
Kaspersky دارم update هست ولی پیداش نمیکنه.
mc afee شما چه versionie چون professional رو ریختم update نمیشه.
folder option هم سر جاشه،فقط کارت صدا error میده.
windows هم عوض کردم باز دروست نشد.

عجیبه! من فکر نمیکنم ویروس یا کرم باشه ... با تعویض ویندوز هم درست نشده :neutral: ... ویندوز را اینستال کردید یا آپ دیتش کردید؟! این پیغام رو بعد از نصب برنامه خاصی نمیده بهتون؟ چون بعضی برنامه ها این مشکلات رو پیش میارن ... امتحان کنید ببینید شاید بعد از نصب یه برنامه خاص اینجوری میشه ؟!

dead_makers

Active Member
درایومو فرمت کردم دوباره win ریختم.فقط antivirus نصب کردم،وقتی میرم تو اینترنت به سرعت این error رو میده.

Old User

Member
خب حالا که این کارارو کردید و جواب نگرفتین شما بیاین کارت صداتون رو عوض کنین و امتحان کنید اگر بازم درست نشد امکان داره مشکل از مورد Adsl باشه ...

سلام
خیلی ببخشید ها چون این پست هیچ ربطی به موضوع تاپیك نداره .
می خواستم بدونم اینترنت adsl شما ها مال چه شركتی هست و شرایط اون چطوریه . در ضمن این ترافیك ماهیانه مثلا 1 گیگ یعنی اینه ما در ماه بیشتر از یك گیگ نمی تونیم دانلود كنیم ؟

ربطي به Sound Card نداره عزيز
اين جوريه كه رو هر سيستمي به يه چيزي آسيب ميرسونه رو سيستم من تا ارورش ميومد Send & Recive قطع مي شد و نميشد Conection رو دي سي كرد

فقط با آپ دیت آنتی ویروستون این پیغام رفع شد؟! یا پاکسازی کردید ؟!
خوب معلومه كه آره!
ولي به نظر من مثل بلاستر مي مونه هميشه هست اگر فاير وال مطمئني نباشه وارد ميشه!

mohsenshahbazi

Active Member
بیا بالا این تاپیک ! :d

من هم این مشکل رو جدیدا پیدا کردم ! بعد از تعویض ویندوز هم این مشکل وجود داره ! و اپدیت مورد نظر مایکروسافت رو هم نصب کردم ..اما مدت زمانی که بین اتصال یه اینترنت و نمایش اون پیام بود فقط کاهش یافت !
یعنی الان زودتر از قبل اون پیغام نمایش داده میشه !!!!!!!

Old User

Member
اگر شما هم همه این کارها رو انجام دادی و درست نشده... امکان داره که مشکل سخت افزاری باشه چون این مورد پیش اومده... نمیدونم مشکل دقیقا از کجاست ! برای خودمم جای سواله چون چند بار این پیغام رو دریافت کردم و با Send Error هم مایکروسافت جوابمو داده و مشکلم حل شده ... مگر اینکه سخت افزاری باشه !!

موفق باشی!

ady_constantine

Active Member
بیا بالا این تاپیک ! :d

من هم این مشکل رو جدیدا پیدا کردم ! بعد از تعویض ویندوز هم این مشکل وجود داره ! و اپدیت مورد نظر مایکروسافت رو هم نصب کردم ..اما مدت زمانی که بین اتصال یه اینترنت و نمایش اون پیام بود فقط کاهش یافت !
یعنی الان زودتر از قبل اون پیغام نمایش داده میشه !!!!!!!

بیاد بالا این تاپیک !!!

آیا مشکل شما رفع شد ؟؟؟

من هم مدتی است دارم با این مشکل دست و پنجه نرم می کنم !:mad:

reza699

Active Member
سوال شما رو جواب میدم شاید به درد دیگران هم بخوره (هر چند که تایپیک قدیمی شده)این مشکل دقیقا از یه باگ ویندوز سرویس پک 2 ناشی میشه) برای اثبات حرفم به این اینجا مراجعه کنید و اما راه حل چیست؟ در داخل همین صفحه توضیح داده که مشکل از کجا ناشی و در ادامه نوع سیستم عامل خودتون رو انتخاب می کنید (Server 2003,servis pck 2 64.servis pack 2 32,) و فایل اصلاحیه مربوطه را دانلود می کنید و بعد نصب کنید (مال من شخصا این بود) اما ممکنه فایل اصلاحیه کار ساز نباشه !!!!! حالا چی کار کنیم؟؟؟ (عجب بد بختیه ها) این جاست که متوجه میشویم فایل اصلاحیه مکمل میخواد و مکمل این اصلاحیه رو میتونید در پایین صفحه پیدا کنید با عنوان What Others Are Downloading بعد از این که همه فایل ها رو دانلود ونصب کردید سیستم رو ریست کنید فکر میکنم مشکل حل بشه
خواهشا دوستان دیگه حرف های منو نقض نکنن و اگه راه حل دیگه ای دارن بگن(یه بار من اینو یه جا گفتم همه ریختن سرم نه مشکل از این نیست از ویروسه از اسمبله اشتباهه و .... خوب طبیعتا ما هم ساکت شدیم و جمله جواب ابلهان خاموشی است رو در دل خودمان تکرار کردیم)

ady_constantine

Active Member
بله ! منم بعید می دونم دلیل ویروس باشد . من حدس می زنم نرم افزار یا درایوری موجب این اشکل می شود !

قبل از زدن این پست ، آن پچ امنیتی را دانلود و نصب کردم ولی هنوز برطرف نشده .

میتونید در پایین صفحه پیدا کنید با عنوان What Others Are Downloading بعد از این که همه فایل ها رو دانلود ونصب کردید سیستم رو ریست کنید فکر میکنم مشکل حل بشه

پایین کدام صفحه ؟ من که چنین متنی ندیدم .
آیا شما این مشکل را داشتید و بطور کامل رفعش کردید ؟

reza699

Active Member
بله مشکل من کاملا برطرف شده و حتی برای دوستان نزدیک هم که این مشکل واسشون پیش اومده بود از این راه حل استفاده کردم و اونجا هم مشکل برطرف شد. شما اینجا رو ببنید
آیا عنوانی با نام What Others Are Downloading نمیبینید؟؟اگه نمیبینید زحمت رو گردن Ctrl+F بندازید اگر دانلود و نصب کردید خبرشو بدید که درست شد یا نه سعی کنید هر 5 تا رو دانلود و نصب کنید

manammammad

Member
سلام دوست عزیز.کارت درسته.من همین مشکل رو داشتم با دانلود فایل اول مشکل برطرف شد.
کارت حرف نداره. خوشحال میشم دوستی مثل تو داشته باشم

جدیدترین ارسال ها

بالا