error 403 forbidden

لطفا کمک کنید error 403 forbidden

سلام خسته نباشید.

دارم یک اسکریپت می نویسم :lol: (کار شاقی کردم) که کلافه ام کرده.
مشکل از اینجاست که:

رو لوکال هیچ مشکلی نداره اما وقتی میره روی هاست بعضی( تکرار می کنم بعضی) از صفحات فرمی (form) که با متد (post) کار می کنند وقتی به خودشون بر می گردند (
کد:
echo $PHP_SELF
) با این صفحه ی کذایی روبرو میشوم.

403 Forbidden page

خیلی قبل ها که بیشتر دستم به اسکریپت می رفت یک جوابی براش پیدا کرده بودم اما حالا یادم رفته.:mad: هرچی هم می گردم چیزی راه حلی گیر نمیارم :sad:

کمکم کنید. ممنون میشم.:D

اینقدر اسمایلی بکار بردم میدونم آخه 48 ساعته دارم پشت هم اسکریپت می نویسم شدم php.

ویرایش شد: جواب سوالم رو پیدا کردم. اگه شما هم می خواهید بدونید کلیک کنید.

آخرین ویرایش:
اصلا ربطی نداشت دوست من.
مهم اینه که این ارور رو میده

Forbidden
You don't have permission to access /admin/users_comments.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
و اینکه به چه روشی به کجا پست میشه مهم نیست. مهم اینه که اصلا فرایند پست انجام نمیگیره. و فقط برای بعضی صفحات اینجوریه! جالب تر اینکه با متد get میشه فرستاد و ارور نمیده.

دیگه قاطی کردم. اگه مشکل از هاست بود چرا بیشتر صفحات با متد post درست کار می کنند. والا دیگه موندم!
لطفا کمک کنید.

دوست من اولین سعی همه ی ماها گوگله. این مشکل از هاست نیست. کلاً هاست ها با هیچ سیستم مدیریت محتوایی مشکل نداره و این نشون میده که اشکالی در برنامه نویسی من هست. و ضمن اینکه قبلا هم اشاره کردم بعضی وقت ها استفاده از متد post بدون مشکله و بعضی از صفحات این error رو میده. اگه هنوز کسی هست که قبلا با این مشکل روبرو بوده ممنون میشم، لطفاً راهنمایی کنه.

www.nero.ir

Member
سورس صفحه ای که مشکل داره رو اینجا قارا بدید .اگه مشکل از برنامه نویسی شماست تا سورس نباشه که نمیشه مشکل رو پیدا کرد

jhoseini

Member
من این مشکلو دیدم که میگم، به هاستینگ گیر دادم که سرویستون مشکل داره، به پست من گیر میده، اونا هم مشکلو حل کردن
خود دانید ..

سورس فایل ضمیمه شد. (البته خوب این جزئی از یک اسکریپت پنل مدیریتیه و بعضی از قسمت هاش require شده به فایل های ضمیمه که البته فکر نکنم به موضوع ربطی داشته باشه - احتمالاً)

من این مشکلو دیدم که میگم، به هاستینگ گیر دادم که سرویستون مشکل داره، به پست من گیر میده، اونا هم مشکلو حل کردن
خود دانید ..

حتماً درست می گویید. مشورت می کنم با مدیر سرور نتیجه اش رو میگم. بازم ممنون.

پیوست ها

• users_comments.zip
    1.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4

jhoseini

Member
فکر میکنم باید از htacces کمک بگیرید که ارسال get یا post به فایل ها یا دایرکتوری خاصی رو براتون آزاد کنه

فکر میکنم باید از htacces کمک بگیرید که ارسال get یا post به فایل ها یا دایرکتوری خاصی رو براتون آزاد کنه
سرچ می کنم ببینم چیزی پیدا می کنم؟
اگه شما کدشو دارید بگذارید لطفاً شاید پیدا نکردم ...
( مرسی )

جواب

بعد از مدت ها بلاخره گیر آوردم کد رو:
کد زیر را باید عیناً در فایل .htaccess وارد نمایید. مشکل حل میشه. امیدوارم به درد همه بخوره :D

[LTR]
PHP:
<IfModule mod_security.c>
   SecFilterEngine Off
   SecFilterScanPOST Off
</IfModule>
[/LTR]

جدیدترین ارسال ها

بالا