error 16 موقع اجرا فلش

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

شرمنده میدونم اینجا مربوط به اکشن 3 . اما فکر کردم بهترین جا که بتونم جواب سوالم رو بگیرم همینجاست

اصل مطلب اینه که بعد از مدتی استفاده از فلش ، موقع اجرا با error 16 مواجه میشم و مجبورم ویندوز و عوض کنم چون هر چند بار با روش های مختلف و عوض کردن مسیر و ... امتحان میکنم باز اجرا نمیشه فلش

در ضمن سایتهای خارجی رفتم و روش ها که گفتن و مرحله به مرحله انجام دادم اما نشد!

لطفاً اگه کسی راه حلی واسه runtime error 16 میدونه بگه
:-?:-?:-?

++Hadi++

Active Member
باید کد و مسئله تونو ببینیم . چون اینجا مرجع adobe نیست و ما هزار تا خطای 16 مختلف رو داریم که البته باز بهتر بود متن خطا رو هم می زاشتبن . اگه دقیقا می خواهین مکان خطاتونو در کد ببینین ، باید به publish setting برین و از اونجا گزینه permit debugging رو تیک بزنین . بعد دقیقا مکان خطای runtime تونو نشون می ده .
موفق باشین ...

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

مرسی اما منظور من موقع اجرا خود adobe flash e منظورم اینه خود فلش باز نمی شه که بتونم برم منو

فرض کنید 1 برنامه نصب کردید بعد 1 هفته error میده دیگه اجرا نمیشه الانم خروجی های کار خودم نیست که اجرا نشه خود adobe flash موقع اجرا error میده

++Hadi++

Active Member
تو این شرایط خود من 1 بار دیگه اون برنامه (فلش) رو پاک و نصب می کنم و اگه درست نشد ، می فهمم که مشکل از برنامه ای هست که دارم اونو نصب می کنم .

smmaa

New Member
سلام
من هم همین مشکل رو داشتم که پس از گشتن تو اینترنت مشکل حل شد مراحل به ترتیب زیر هست :
رفتن به مسیر C:\Program Files\Common Files\Adobe
در این مسیر بر روی پوشه Adobe PCD راست کلیک می کنیم در تب general تیک read - only را بر می داریم و در تب security بر روی دکمه Edit کلیک کرده در پنجره باز شده در قسمت Group or Usernames بر رو هر کدام از گزینه های Everyone و Administrator کلیک کرده و در قسمت permission for everyone تیک تمام گزینه ها که مربوط به Allow می باشد می گذاریم و بعد ok می کنیم و در نهایت برنامه را اجرا می کنیم .
این هم لینک مربوطه
http://ibabiy.net/articles/adobe-photoshop-cs-5-error-16.html

جدیدترین ارسال ها

بالا