Error در Photoshop ce.me

saeedmasih

Member
سلام من وقتی دارم فایلهای فتوشاپ 7 رو در سی اس باز میکنم این خطا رو میده؟
Could not complete request because the layer is not a valid text layer

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
احتمالا این پیغام خطا بخاطر وجود یک Text یا متن داخل فایل هست که فونت اون رو قبلا روی سیستم داشتی و حالا اون فونت از داخل پوشه فونتهای ویندوز حذف شده و برنامه قادر به لود اون فونت مشخص نیست. راستی یه سوال بعد از دادن این پیغام فایل مورد نظرت باز میشه؟ اگر باز میشه مشکلت همینه که گفتم اگر نه هم مکل از فایل هست چون هرجور فایلی رو فتوشاپ CS نمیتونه بخونه حتی اگر واسه نسخه های قبلی برنامه باشه

saeedmasih

Member
نه متاسفانه باز نمی شه؟
آیا فونتهای قبلی را rastrize کنم مشکل بر طرف میشه(فکر کنم بشه)

AMIR-ASHERI

Member
نه خیر اصلا به فونت ربطی نداره یا میتونه مشکل از فایل فتو شاپ باشه یا مشکل از برنامه رایتر که شاید اطلاعات درست رایت نشدن (که بعید می دونم) :(

Fanous

Well-Known Member
سلام .
من هم همین مشکل رو دارم ، ولی یه چیز مشترک بین تموم فایلهای من، که توی cs باز نمیشه وجود داره و اون هم text هایی هست که با برنامه های فارسی نویس نوشتم .
فایلهایی که واسه text هاشون از فارسی نویس استفاده نکردم ، به راحتی باز میشن ، شاید مشکل شما هم همین باشه .

saeedmasih

Member
نه دوستان
بعضی از فایل هایی که حتی text ندارند این خطا رو میدهند..............

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم گفتم این پیغام خطا میتونه از چند چیز باشه. یا از فونت میشه که شما میگی کارای بدون فونت هم همین پیغام رو میدن. ممکنه خود فایل ایراد داشته باشه و یا همونطوری که گفتم فتوشاپ CS تمامی فایلهای ورژن های قبلی رو ساپورت نمیکنه و میتونه علتش همین هم باشه. البته این امکان هم هست که خود برنامه فتوشاپی که روی سیستمت نصبه مشکل داشته باشه. به نظر من با یه سیستم دیگه هم امتحان کن ببین همین پیغام رو میده یا نه.
308.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا