Error در نصب Kazaa

ramin2002

New Member
سلام به همگي.
با يه مشكل عجيب روبرو شدم. 8O من برنامه كازا رو از سايتش گرفتم ولي حالا وقتي مي خوام شروع به نصبش كنم وقتي روي آيكونش دابل كليك ميكنم اين error رو ميده:
couldn't load library OLEACC.dll
منتظر كمكتون هستم.
OS=win98

iRWEBDES

Active Member
آقا شما
اين كار رو هم امتحان كن :
روي آيكون راست كليك كنيد
و گزينه ي Run AS ... رو انتخاب كنيد

اگر مشكلتون حل نشد خبر بديد
ممنون

مهرداد

MrMohi

Active Member
ایشون در نصب برنامه مشکل دارند . هنوز برنامه رو نصب نکردند

ramin2002

New Member
عزيز اصلا همچين گزينه اي نيست.يا حداقل براي من نمياد. :(
بيشتر راهنمايي كن.مرسي

MrMohi

Active Member
آقا بلاخره تکلیف ما رو مشخص کنید!ا

شما برنامه کازا رو نصب کردین و حالا در باز شدنش ارور میده و یا هنوز نصب نکردین و در نصب برنامه مشکل دارید؟

iRWEBDES

Active Member
شرمنده
من فكر كردم شما برنامرو كامل نصب كرديد و اجرا نميشه

مهرداد

ramin2002

New Member
MrMohi گفت:
آقا بلاخره تکلیف ما رو مشخص کنید!ا

شما برنامه کازا رو نصب کردین و حالا در باز شدنش ارور میده و یا هنوز نصب نکردین و در نصب برنامه مشکل دارید؟
عزيز من هنوز برنامه رو نصب نكردم.وقتي روي آيكونش دابل كليك ميكنم تا شروع به نصب كنم error ميده. :oops: :cry:

با سلام:
دوست عزيز شما بايد اون فايل .dll كه نام برده شده را از جايي بياوري و در كنار فايل اجرايي نصب برنامه قرار دهيد.
اون فايل را هم نمي دانم از كجا ميتونيد پيدا كنيد.

ramin2002

New Member
سلام
آقا اگه shirazpersianservers درست ميگه يكي برام اين فايل رو پيدا كنه :cry:
خواهش ميكنم به من كمك كنيد.
اگه يه يه روش ديگه ميدونيد به من بگين.

saman_sweden

Active Member
راستش من نمي خواستم به اين سوال پاسخ دهم براي اينكه از نظر ما اين برنامه kazaa در واقع برنامه ويروس است تحت عنوان دان لود فايل و فيلم وغيره عمل ميكنه
اما اگر واقعا ميخواهيد kazaa را داشته باشيد اول بايد برنامه آنتي ويروس و ديوارهاي ايمني را كلا بايد disable كنيد تا بتوانيد با موفقيت برنامه را اينستال كنيد
در ضمن اميدوارم ايران به تحارت آزاد بپيونده اون موقع تمام اين قوانبن بي در و پيكر ايران عوض ميشه (يعني محبوره عوضش كنه)
و يه مسله ديگر اين FBI قسمت كاستوم (پليس فدرال آمريكا ) يه گروه 1200 نفر را فقط براي اين برنامه kazaa اختصاص داده است

iRWEBDES

Active Member
جدي؟ :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :roll: 8O 8O 8O 8O
استفاده كردم آقا سامان . مرسي
به قول مامان بزرگها : پير شي پسر جون
به قول خودم : ايول بابا تو ديگه كي هستي؟ :arrow:
لطفا اين قضيرو ادامه نديد دوستان

مهرداد

ramin2002

New Member
آقا دستت درد نكنه.فايل رسيد.ولي بازم كار نميكنه.ديگه بي خيال كازا شدم.مثل اينكه قسمت ما نيست. :(

MrMohi

Active Member
ramin2002 گفت:
آقا دستت درد نكنه.فايل رسيد.ولي بازم كار نميكنه.ديگه بي خيال كازا شدم.مثل اينكه قسمت ما نيست. :(

ای بابا...حالا یک بار دیگه از اول نصب کن شاید اینبار کار کنه

حواست باشه که کازا موقع ست آپ تعدادی فایل رو از اینترنت بروی سیستم شما داونلود میکنه که در اون حالت نباید نرم افزار رو دستکاری کنی و یا مانع از داونلود کردن فایلهاش بشی .ضمنا توجه داشته باش که این فایلی که من میل کردم جزو فایلهای سیستم است و باید در درایوی که ویندوز رو نصب کردین وجود داشته باشه.پس اگر اسم این فایل رو روی سیستمتون سرچ کردین و اون فایل در سیستمتون نبود باید بگم که ویندوز شما خراب هست
و باید یک ویندوز دیگه نصب کنید و اشکال نرم افزاری نیست و اگر این کار رو نکنید دیر یا زود سیستمتون دچار مشکل میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا