قبول ! مشکل از دیفرگ نبوده . شما گفتین که
ویندوزم بد دیفرگ کرده ؟ . اگه میشه بیشتر توضیح بدین . یعنی چی بد دیفرگ شده !
عزیزه من لج بازی نمی کنم . می خوام بدونم چرا سیستمم خراب شده . شاید لحن نوشته های من حس لج بازیو القا کنه اما خدا شاهده اینجوری نیست .
من بی اطلاع از مسائل کامپیوتر نیستم . شما و آقای شرین گفتین که مشکل از دیفرگ نیست اما شما در ادامه اضافه کردین که ویندوزتون بد دیفرگ شده .
آقای شرین هم گفتن که " دیفرگ تا جایی که می تونه اطلاعات به صورت پیوسته در کنار هم قرار میده "
خوب یعنی اگه نتونه اطلاعات گسسته میشن ؟
خوب طبق فرمایش شما
نقل قول:ديفراگمنت همونطور كه گفتيد فضاي خالي بين اطلاعات ذخيره شده در هر پارتيشن روي هارد رو حذف مي كنه و اطلاعات رو كنار هم تا جايي كه مي تونه به صورت پيوسته مي چينه
خوب " تا جایی که می تونه " ابهام داره . اگه میشه بیشتر در موردش توضیح بدین .
من دانشجوی نرم افزارم و تا حدودی به طرز کار هارد آشنا هستم . مشکل اصلی اینجاست که سیستم من بعد از دیفرگ این مشکل براش بوجود اومد .
به نظر شما من اشتباه می کنم ؟ اگه اشتباه می کنم مشکل چی میتونه باشه ؟
دوباره سلام.
ببخشيد كه دير جواب مي دم ، ديشب در حال جواب دادن بودم كه net ام قطع شد ... تا حالا كه ...
خوب اين كه واقعا چه اتفاقي افتاده ... من نمي دونم ... اما هر از چند گاهي اشكالات اينچنيني پيش مي ياد ... .
بعضي وقت ها به علت نصب نرم افزار جديد كه ممكنه باعث اشكال در بعضي برنامه ها بشه ...
تغييراتي كه ممكنه تو ريجستري صورت بگيره و ... ، و شايد چون از نسخه ي اصلي ويندوز استفاده نمي كنيم هم باعث همچين چيزايي بشه ...
خلاصه مي خوام بگم كه تحليل كردن اينكه واقعا چه اتفاقي افتاده ، شايد اينجا و با اطلاعاتي كه ما داريم كار درستي نباشه ( وقت تلف كردن )... و حالا كه مشكل حل شده بهتره فراموش كنيد ...
براي خود من هم زياد پيش اومده ( اما اصلا ربطي به ديفراگ نداشته ... چون ديفراگ نكرده بودم

) و مشكل من با ورژن هاي 2009 به پايين بود كه بعد از گرفتن adsl به وجود اومد ( بخاطر local erea conection ) و باعث شد ويندوزم رو بعد از مدت زمان زيادي عوض كنم ... ( اما بعد فهميدم اشكال از چي بوده ... )
اما چون سوال كرديد ... طبق اطلاعات ظاهريي كه هر كسي از ديفراگمنت مي تونه بگيره ، بعد از اجرا ي سيستم ديفراگمنت و ... طبق رنگ ها : سفيد فضاي خالي ، آبي پيوسته ، قرمز گسسته ، سبز غير قابل حركت .
خوب براي مثال با آناليز درايو ها مي شه از وضعيت اشون با خبر شد ، فضاي سفيد با عث گسستگي اطلاعات از هم شده ( اما اين باعث نمي شه كه در اجرا ، برنامه دچار مشكل بشه !! )
قسمت قرمز رنگ هم كه اطلاعات تكه تكه شده اند وجود داره ( اما باز هم خللي در اجراي برنامه به وجود نمي ياره !! )
در واقع فكر مي كنم وضعيت همون xبايت ها بر روي پارتيشني از هارد باشه ، در عين حال تمام دسته بندي پوشه هاي ما مثل هميشه ، مطابق چيزي هست كه از قبل خودمان تنظيم كرديم.
حالا بعد از ديفراگ كردن ، بهترين حالت ديدن يك نوار پيوسته ي آبي هست كه به ما مي گه همه ي اطلاعات منظم و پيوسته بر روي هارد پشت سر هم قرار گرفته اند . ( البته معمولا باز هم فضاي سفيد بين برخي قطعات ديده مي شه كه اين به معني گسستگي بين n پيوستگي است ، و با تلاش مجدد هم چنان اوضاع يكسان هست ، يعني اطلاعات رو بيشتر از اين نمي تونه پيوسته كنه ... و شايد هم يك امر ضروري باشه ...

? )
منظورم از اون عبارت اين بود ...
بهتر اين قضيه رو فراموش كنيد ، و از مايا لذت ببريد ...
موفق باشيد.
يا علي.