equalizer براي صدا در فلش

fafa^mx

Member
والا فلش تا اونجا كه من ميدونم فقط نسبت به صدايي كه از ميكروفن مياد حساسه!در نتيجه اكو لايزر براي پلير يه مويه استتيكه!

phoenix

Member
اگر منظور شما امكان تقويت ويا تضعيف فركانس هاي مختلف در صدا است بايد بگم كه فلش به علت عدم دسترسي به وقفه هاي صوتي و عدم قابليت پردازش صوت چنين امكاني را به شما نمي دهد.
براي اين كار نياز به يك زبان سطح پايين تر و قادر به پردازش صوت است كه براي وب تنها زبان قابل استفاده Java مي باشد.

mamali132002

Active Member
آهان مرسي از راهنمايي...
ولي اگه ممكنه شما آموزش رقص نور همراه موزيك رو بذاريد.
ممنون

phoenix

Member
باز هم به همون دلايل امكان چنين كاري با استفاده از فلش به تنهايي نيست.
ميتوانيد با استفاده از يك نرم افزار پردازش صوت peak هاي سيگنال را در interval هاي يكسان محاسبه كنيد و از طريق ActionScript و با استفاده از اون Data يك Spectrum Analyser ايجاد كنيد

يك مقاله براي اين كار اينجا هست

البته اينم بگم كه واقعا به دردسرش نمي ارزه به خصوص وقتي كه duration صدا زياد ميشه

golden

Member
من نمونه هاي بسيار زيادي از Player ها را ديده ام كه داراي اكولايزر هستند و همگي در محيط فلش بوده اند. اگه خواستي مي تونم يكي بهت نشون بدم.

mosi20

Active Member
آقا نيكي و پرسش برامون بفرست اما اگه ميشه با فلش ام ايكس 2003 هم باز بشه

phoenix

Member
قطعا نميشه با استفاده از AS يك equalizer ساخت. نمونه هايي كه وجود دارند اكثرا ظاهري هستند و هيچ كاري انجام نمي دهند و يا channel هاي مختلفي از يك signal در فركانس هاي مختلف را در يك فايل فلش load مي كنند و دامنه اون signal ها رو كم و زياد مي كنند.

fafa^mx

Member
عزيزم تمام اين اكولايزر ها بجز اونهايي كه براي آتپوت ميكروفن هستن الكين!

mamali132002

Active Member
phoenix گفت:
باز هم به همون دلايل امكان چنين كاري با استفاده از فلش به تنهايي نيست.
ميتوانيد با استفاده از يك نرم افزار پردازش صوت peak هاي سيگنال را در interval هاي يكسان محاسبه كنيد و از طريق ActionScript و با استفاده از اون Data يك Spectrum Analyser ايجاد كنيد

يك مقاله براي اين كار اينجا هست

البته اينم بگم كه واقعا به دردسرش نمي ارزه به خصوص وقتي كه duration صدا زياد ميشه
ممنون از لطفت

mamali132002

Active Member
golden گفت:
من نمونه هاي بسيار زيادي از Player ها را ديده ام كه داراي اكولايزر هستند و همگي در محيط فلش بوده اند. اگه خواستي مي تونم يكي بهت نشون بدم.
آقا اگه بذاري كه خوش حال ميشم

جدیدترین ارسال ها

بالا