encyclopedia + پیام عجیب! + کاربرد مقالات ویژه

- در مورد فرهنگ اصطلاحاتencyclopedia کجا می توانم مطلب بخوانم؟ راستش اگر چنین فرهنگی در مورد مفاهیم اوشو ایجاد شود خدمت بزرگی به فرهنگ پارسی خواهد بود؟ چگونه می توانم آن را فعال کنم؟

- وقتی به بخش "مطالب و مقالات" می روم همیشه این پیام را می دهد و دیگر هیچ! که برایم بسیار عجیب است =
"شما مدیر سایت هستید ، لیست صفحات غیر فعال شامل موارد زیر می باشد "

- کاربرد مقالات ویژه چیست؟ آیا می توان این بخش را برای کسانی اختصاص داد که مثلاٌ رمز عبور داشته باشند برای خواندن؟ (دسترسی به کل کتاب یا مقالاتی که برای عموم عرضه نمی شود؟)

سلام!

1- موژول مورد نظر شما غيرفعال است! در قسمت مديريت--> ماژولها آن را فعال كنيد

2- بله در قسمت مديريت موژول ها دسترسي كاربر ويژه رو به اون بديد!

سلام عزیز: کاش همه شیطونا مثل شما دانشمند بودن!
متشکرم برای راهنمایی ات. کپی کردم تا یادم نره و به زودی خبرش را میدم. قربونت
محسن

sarallah

Member
منبع در مورد اين موژول نميشناسم :معذرت

13 - شما بايد براي مقالات شاخه ايجاد كنيد و مطلب بنويسيد تا اين قسمت فعال بشه

12 - در اين قسمت شما براي هر مقاله ميتونيد يك عكس هم بزاريد ولي در كل امكاناتش از موژول اصلي مقالات كمتر هستش
بله شما ميتوني اين بخش رو محدود به كاربران عضو يا عضو رسمي كنيد

سلام بر ثارالله: آقا مرسی برای توجهت.

کجا میتونم بیشتر در مورد این شاخه ها چیز بخونم؟ به فارسی یا انگلیسی فرقی نداره. نیوک 7.3 است و نمی دانم جریان این شاخه بندی چطوریه؟ و چه کاربردهایی داره؟ اشکال از بیسواتی بنده است و ممنون میشم برای راهنمایی به منبع مفید.

ضمنا آقا کلهر جان: ماژول آن هم فعال است. الان چک کردم.
ولی همان پیام بازهم میاد="شما مدیر سایت هستید ، لیست صفحات غیر فعال شامل موارد زیر می باشد "
عجیبه! چه باید کرد؟بازهم ممنون از همگی
عشق است.

sarallah

Member
محسن جان شما به بخش مديريت مقالات كه ميريد يه قسمت داره براي اضافه كردن شاخه جديد شما با تكميل كردن اون قسمت شاخه جديدتون رو ايجاد ميكنيد
و تو همين قسمت مديريت مقالات هم يه قسمت براي نوشتن مقالات جديد داره
اگه دنبال منبع ميگردين بهتره از سايت رسمي نوك استفاده كنيد و از همون جا لينك هاي مناسبي پيدا ميكنيد
با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا