embedded کردن چه ویژگی خاصی داره؟

7david7

New Member
سلام دوستای عزیز
من هرچی سعی کردم مطلبی پیدا کنم که بفهمم embedded کردن چیه و چه خصوصیاتی داره و اصلا برای چی فایل ها رو embedded میکنن نفهمیدم ممنون میشم راهنماییم کنین.:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خیلی وقتها برنامه ی ما نیاز به یکسری فایلهای جانبی داره، مثلاْ فرض بفرمایید که در برنامه میخایم از یک موزیک پس زمینه استفاده کنیم، این فایل باید برای برنامه در دسترس باشه تا بتونه پخشش کنه
شما میتونید این فایل رو مثلاْ کنار فایل اجرایی بگذارید و در برنامه پخشش کنید
اما بعضی وقتا شاید نیاز داشته باشید که مثلاْبرنامه تحتیک فایل منتشر بشه، خب در این موارد شاید Embedd کردن راه حل باشه

Embedd کردن فایل به معنای ذخیره کردن فایل ها در بخشی از فایل اجرایی هست، این فایل ها در زمانی که بهشون نیاز باشه میتونن استخراج بشن و مورداستفاده قرار بگیرن.
البته در MMB فایل هایی که Embedd میشن، همزمان با اجرای برنامه بصورت خودکار در یک پوشه ی مشخص (TEMP%\MMBPlayer%) استخراج میشن.

چون (در MMB) فایل ها بلافاصله پس از اجرای برنامه استخراج میشن، پس باید در Embedd کردن فایلها دقت کرد و فایل های حجیم رو نباید Embedd کنید چون سرعت Load برنامه رو کاهش میده.

مثلاْ میتونید پلاگین های مورد استفاده در برنامه رو Embedd کنید چون معمولاْ کم حجم هستن، و چون برای اجرای صحیح برنامه وجودشون ضروری هست، بهتر هست Embedd بشن تا اطمینان حاصل کنید برای برنامه در دسترس هستند.

جدیدترین ارسال ها

بالا