Elham Mozafari Painting Exhibition First

zahednejad

Well-Known Member
با سلام پوستر نمایشگاه نقاشی میخام بدونم ایرادات کار کجا بوده برای سری کارهای بعدم چون این واسه چاپ رفت فرصت نبود زودتر بذارم واسه نظر خواهی پیا پیش از همه ممنون و سپاس گذارم

elham_mozafari_painting_exhibition_poster_by_zahednejad-d4z3u15.jpg

پیوست ها

• Mozafari.jpg
    Mozafari.jpg
    497.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
با سلام پوستر نمایشگاه عکاسی میخام بدونم ایرادات کار کجا بوده برای سری کارهای بعدم چون این واسه چاپ رفت فرصت نبود زودتر بذارم واسه نظر خواهی پیا پیش از همه ممنون و سپاس گذارم

سلام
این الان عکاسیه ؟ یا نقاشی؟
توی توضیحات گفتید عکاسی !؟

کار خوبی شده بیشتر شکل تمبر پستی اومد توی ذهنم
اما کار ساده و خوبی شده خسته نباشید
اما به نظر من چون برای نقاشی هست میتونستید طرح وسط رو توی یه قاب (فریم) نقاشی آبرنگ درش بیارید با تنوع رنگ بیشتر

موفق باشید

rohnaz

Well-Known Member
کار خوبیه البته سلیقه شخصیه عکاس/طراح هم توی این موضوعات مهمه.که حنما مورد پسندش بوده.تنها مشکل کار نوشته هاست که اگه میشد که نقطه های "یـ "رو درست میکردی ( توی تایپ فارسی همیشه نیاز به ادیت داره) بهتر بود

SajadCG

کاربر فعال
خوب شده.
فقط به نظرم اگه تنوع رنگ بیشت و زیبلتری داشته بهتر میشد.
موفق باشید:rose:

zahednejad

Well-Known Member
یه عذررررررررررررررررررررررر خواهی اشتباه تایپی بود همین نقاشی اشتباه نوشته بودم عکاسی
و
جالب تر اینه که حتی پوسترشم اشتباهی واسه عکاسی طراحی کرده

منم همین تمبر رو در اوردم

zahednejad

Well-Known Member
کار خوبیه البته سلیقه شخصیه عکاس/طراح هم توی این موضوعات مهمه.که حنما مورد پسندش بوده.تنها مشکل کار نوشته هاست که اگه میشد که نقطه های "یـ "رو درست میکردی ( توی تایپ فارسی همیشه نیاز به ادیت داره) بهتر بود

سلام ببخشید همون نقاشی من اشتباه تایپ کردم نه اینکه اشتباهی هم پوسترشو زده بودم واسه اون بود

nima_dsnr

کاربر VIP
بهتره بنویسی
first painting exhibition of elham mozafari
این که first رو آخر بیاری قشنگ نیست.

zahednejad

Well-Known Member
بهتره بنویسی
first painting exhibition of elham mozafari
این که first رو آخر بیاری قشنگ نیست.

والا خودمم دقیق نمیدونم چی درستش هرست از یه بنده خدا پرسیدم گرفتم معمولا انگلیسی از اخر به اول زبان فارسی ما میش واسه همین اینجوری شد اما فکر کنم شما درست میگید

جدیدترین ارسال ها

بالا