?Edius 6 or Edius 5

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام خذمت تمام اساتید من قبلاً از ادیوس ورژن 5 استفاده می کردم و وقتی ادیوس 6 اومد از اون استفاده میکنم اما احساس میکنم یه سری از گزینه هاش کم شده مثلا تو منوی Tools فقط سه مورد داردم الان Disk Burner - Edius Watch - Mpeg Ts writer در حالی که تو نسخه قبلی یادم بیشتر بودن

منوی Aurora چیه؟
وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته

گفتم شاید ایراد از ورژنی باشه که نصب کردم آخه فایل edius 6 مگ 340 یا همین حدودها بود در حالی که تو اینترنت با حجم نزدیک 3 گیگ هم بود اون رو هم دانلود کردم اما بازم هیچ تفاوتی ندیدم با اون فایل 340 مگی می خواسام اساتید بگن دلیل این حجم چیه و چیش بیشتره؟

یه سوال هم دارم

به جز شرکت Prodad - Newblue - .... چه شرکت هایی برای ادیوس پلاگین میسازند.

سوالم آخرم نحوه خروجی مستقیم رو دی وی دی رو میخواستم یا وی سی دی

سلام

در Edius 6 تا الان که 5 ماهه دارم استفاده میکنم چیز های زیادی کم نشده بلکه بیشتر شده
ممکنه که موردی که شما میخواهید تغییر مکان و یا تغییر نام داده باشه

مثلا گزینه ای به نام Region تبدیل به Mask با امکانات بیشتر شده

در خروجی گرفتن دیگه امکان خروجی با فرمت VCD وجود نداره چراکه مبنا بر خروجی های باکیفیته و برای تبدیل میتونید از Canopus ProCoder استفاده کنید البته بعد از خروجی گرفتن به صورت Mpeg

در مورد Aurora و شرکتهای سازنده پلاگین اطلاعات من هم کمه

خروجی مستقیم روی DVD رو که خودتون اشاره کردید در منوی Tools

بعد از تدوین به منوی مربوطه برید از بخش Style یک منو برای خود انتخاب کنید در بخش Edit میتونید ابعاد و اشکال و اسامی رو تغییر بدید

در آخر هم در بخش Burn میتونید رایت کنید

البته شاید مشکل شما اینها نباشه در این صورت دقیقا به مشکل اشاره کنید

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
فرق بین اون ورژن که اصل هست و نزدیک 3 گیگ هست با 300 مگی چیه؟

دنبال پلاگین و پریست برای ادیوس هستم

نمیدونم ... من از پک ادیوس 6 شرکت نسل جوان استفاده میکنم .... کامله و همه پلاگینها همراهشه ...

احتمالا 300 مگیه بدون پلاگینها و 3 گیگیه به همراه پلاگینها باشه ...

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
منظورت از پلاگین چیه همراشه میتونی یه عکس از صفحه مربوط با افکت ها بگیری هم افکت ها هم ترانزیشن ها

سلام دوباره

بعضی وقتها متوجه میشیم که خود نرم افزار و افکتها و ابزار اون به درستی و کامل کار نمی کنند و یا اینکه منظور ما رو به دقت اجرا نمی کنند و یا اینکه دایره جلوه های ویژه محدودی دارند
در این مواقع نرم افزار هایی وجود داره برای کامل شدن این نقصها که به اونها پلاگین میگن
پلاگینها بعد از نصب به منو های مربوطه در نرم افزار مخصوص خودشون اضافه می شوند :

0jj0vnfd9nj2km4l0zd.jpg

ysrtdorzjmbx6y0b6.jpg

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا