Editbox

gholonbeh

Member
سلام
من دارم رو يه پرو‍ه كار مي كنم كه تو اون بايد از يوزر يه سري اطلاعات بگيرم
با اديت باكس ها اطلاعات مورد نظرم رو ميگيرم
حالا مشكل من اين جاست كه اين اديت باكس ها فقط تو يه سطر افقي هستن
من مي خوام اديت باكسم به صورت يه مربع يا مستطيل باشه كه كلن كارم رو ناجور نكنه و ب طراحي بياد و يوزر موقع تايپ كردن راحت باشه و اگه مطلب از اديت بكس بزرگ تر شد اسكرول بندازه واسه اديت باكس
ممنون مي شم كمكم كنين
فعلا

aff - SEvEN

Banned
آقا gholonbeh ؟ منظورتون چيه که مي خاين اديت باکستون مربع يا مستطيل شکل باشه ؟ MMB تو اين زمينه متاسفانه از يک سري فرم هاي ثابت استفاده ميکنه .

يادم مياد يک بار به آقا سيلور گفتم چي ميشد Song List اماده بيلدر مي شد عکس در Back Ground اون قرار داد ؟ مثل خيلي از موزيک پليرهاي فانتزي که در نت مجاني هستن و ايشون گفتن سونگ ليست بيلدر چنين قابليتي نداره ولي با کد نويسي مي شه نوشتش يعني خودمون از نو بنويسيمش که دردسر خياي خيلي زيادي هم داره ... يعني خيلي طاقت فرسا هستش .
اينطور کارها در ويژوال بيسيک و يا ماکروسافت ويژوال سي پلاس پلاس خيلي راحته ولي در بيلدر متاسفانه !

اميدوارم متوجه منظورم شده باشين .
english-pirate.jpg

silvercover

کاربر متخصص
شما برای این نیازتون میتونین از پلاگین TMEMO و یا EditBox استفاده کنین که توی مبحث پلاگ این ها پیداشون میکنین.

aff - SEvEN

Banned
شما برای این نیازتون میتونین از پلاگین TMEMO و یا EditBox استفاده کنین که توی مبحث پلاگ این ها پیداشون میکنین.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

سوتي دادم يعني آقا سيلور ؟!
twistedbutterfly.gif

مي گم نکنه باسه سونگ ليستم يه پلاگين سراغ داشته باشين که اونچه که مد نظر من هست باسه بک گراندش بشه به کمکش ساخت ؟

فکرشو بکنين يه غروب خورشيد با رنگ هاي تنده نارنجي و قرمز ، با شکوه ابديش تو سونگ ليست يه پلير باشه که بشه با يه کليدم بک گراند مورد نظر رو عوضش کرد و عکس دلخواه رو گذاشت :lol:

هست يه همچين پلاگيني آقا سيلور ؟ :-?

شادي

gholonbeh

Member
aff - SEvEN =>
فك مي كنم از يوزرم خيلي تعجب كردين :دي
من پيام هستم
ممنون از لطفتون
با اين عكس تو بكگراند با اون اوصاف خخيلي حال كردم
راستشو بخواين منم عاشق همچين چيزيم :دي
چه حالي مي ده وخصوصا با يه اسپيكر تووپ و يه آهنك لايت توپپ
واي كه چه حالي ميده
---------------------------------------------------------
silvercover =>
ممنون از لطفت
البته من تو كار با پلاگ اين ها ضعف دارم كه بايد درستش كنم
تو اين يكي سعي مي كنم تمامشو خودم انجام بدم تا ضعفم بر طرف بشه
---------------------------------------------------------
بازم ممنون از دوستاي عزيز

آخرین ویرایش:

gholonbeh

Member
سلام
ببخشيد سلور جان من تو اين به يه مشكلي بر خوردم اگه كمكم كني ممنون مي شم
من مي خواستم كه تو اين اديت باكس دكمه اينتر رو از كار بندازم
چون وقتي يوزر اينتر مي زنه مياد خط پايين بعدن تو فراخواني اطلاعات از بانك اطلاعاتي به مشكل بر مي خوره
مي خواستم بدونم چطوري امي شه اينتر رو تو اديت باكسي كه توسط پلاگ اين Tmemo ساخته شده ار كار انداخت ؟؟؟

aff - SEvEN

Banned
سلام
ببخشيد سلور جان من تو اين به يه مشكلي بر خوردم اگه كمكم كني ممنون مي شم
من مي خواستم كه تو اين اديت باكس دكمه اينتر رو از كار بندازم
چون وقتي يوزر اينتر مي زنه مياد خط پايين بعدن تو فراخواني اطلاعات از بانك اطلاعاتي به مشكل بر مي خوره
مي خواستم بدونم چطوري امي شه اينتر رو تو اديت باكسي كه توسط پلاگ اين Tmemo ساخته شده ار كار انداخت ؟؟؟

سلام آقا پيام ...

مي دو تا پلاگي مي شناسم که يکيش کيبورد رو از کار بايد بندازه کامل ... تست نکردم البته خودم ...
اگر کار کنه به راحتي ميتونين موقع اجراي برنامه کيبورد رو از کار بندازين و بعدش موقع خوروج فرامين فعال شدن کيبورد رو بازنويسي کنين فرضا در يک اسکريپت .

يکي ديگشم لطفا خودتون چک کنيد ببينين بدرد کاره تون ميخوره ... :lol:

ويرايش مي شه بدست خودم :

واي ! يادم رفت ، باسه اديت باکس مي خاين ؟ ... اگه کيبوردو از کار بندازه پس با چي تايپ کنيم ؟ ببخشين اين نکتشو يادم رفتش .

پیوست ها

• keyplugin.zip
    7.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • WM-KeyOff.zip
    24.4 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

gholonbeh

Member
ويرايش مي شه بدست خودم :

واي ! يادم رفت ، باسه اديت باکس مي خاين ؟ ... اگه کيبوردو از کار بندازه پس با چي تايپ کنيم ؟ ببخشين اين نکتشو يادم رفتش .

اي بابا
چرا اين قدر كم دقت :دي
شما كه دقتت بالا بود
به هر حال ممنون

aff - SEvEN

Banned
اي بابا
چرا اين قدر كم دقت :دي
شما كه دقتت بالا بود
به هر حال ممنون

معذرت ، وقتي پيوست کردم تازه يادم افتادش که نبايد بقيه کليدهاي کيبورد از کار بيفتن ...

بيشتر پلاگي هاي موجود رو بررسي کردم ، البته شايد چيزي از قلم افتاده باشه ، ولي هيچ کمکي براي اين مشکل شما ازشون ساخته نبود .

به هر حال شايد تو يه فرصت کلي يه فکري براي اين مشکل بکنم ... مساله اين هست که به راحتي مي تونم با نوشتن يه Patch اين کار رو انجام بدم ولي اون موقع مي شه يه اگزه فايل جدا از بيلدر و يکمي بعضي انتي ويروس ها با اينطور تغييرات مشکل دارن و به محض همچين تغييراتي فايل اگزه رو به عنوان ويروس مي گيرن يعني به اين اسم : Hack Tools Crack ...

شايد بعدا يه فکر ديگه اي بکنم ... اگر خودتون موفق شدين و اين مشکل رو حل کردين لطفا يه تاپيک براش بزنيد . :lol:

موفق باشيد .

شادي

gholonbeh

Member
معذرت ، وقتي پيوست کردم تازه يادم افتادش که نبايد بقيه کليدهاي کيبورد از کار بيفتن ...

بيشتر پلاگي هاي موجود رو بررسي کردم ، البته شايد چيزي از قلم افتاده باشه ، ولي هيچ کمکي براي اين مشکل شما ازشون ساخته نبود .

به هر حال شايد تو يه فرصت کلي يه فکري براي اين مشکل بکنم ... مساله اين هست که به راحتي مي تونم با نوشتن يه Patch اين کار رو انجام بدم ولي اون موقع مي شه يه اگزه فايل جدا از بيلدر و يکمي بعضي انتي ويروس ها با اينطور تغييرات مشکل دارن و به محض همچين تغييراتي فايل اگزه رو به عنوان ويروس مي گيرن يعني به اين اسم : Hack Tools Crack ...

شايد بعدا يه فکر ديگه اي بکنم ... اگر خودتون موفق شدين و اين مشکل رو حل کردين لطفا يه تاپيک براش بزنيد . :lol:

موفق باشيد .

شادي

ممنون از لطفتون
باشه اگه حلش كردم حتما مي زارم اين جا نتيجه رو
والا يه كارايي كردم ولي اون چيزي كه مي خواستم در نيومد
تو اين مثالي كه پيوست كردم با دستور اينتر و تنظيمات پلاگ اين وقتي انتر زده مي شه يه خط رو ديليت مي كنه و در واقع بعدي رو ديليت مي كنه ولي اگه بشه يه كاري كرد كه با زدن اينتر كاره دكمه backspace رو انجام بده مشكل حل مي شه

پیوست ها

• Enter.rar
    180.2 کیلوبایت · بازدیدها: 24

gholonbeh

Member
بالاخره درست شد

ايول درست شد هي درست شد '':دي'' بالاخره تونستم درستش كنم

اين مشكل كه يه مسئله اصلي شده بود تو راه پيش بردن پروژه بالاخره حل شد
و تا چند روزه ديگه اصل پروژه رو مي زارم تا نظر دوستانم بدونم در موردش
موفق باشين
فعلا

پیوست ها

• FinalEnter.rar
    180.2 کیلوبایت · بازدیدها: 40
آخرین ویرایش:
کارت خوب بود اقا پیام ولی یک مشکل وجود داره اونم اینه که اگه اینتر رو نگر داری و ول نکنی خط میره پایین ولی اگه یکی بزنی و ول کنی درست کار میکنه و نمیره پایین.

ویرایش شد

راستی یادم رفت راه حلش رو بگم

به جای اینکه از
کد:
ScriptTimer("abs","50")
استفاده کنی از
کد:
ScriptTimer("abs","1")
استفاده کن.

آخرین ویرایش:

gholonbeh

Member
ممنون مهران جان
منم بعد از اين كه اين فايل رو گذاشتم اين جا خودم تايمر رو عوض كردم به 1 ولي ديگه اين جا تغيير رو اعمال نكردم
به هر حال ممنون از راهنمايي و تست برنامه
دوستان ديگم يه تستي كنن لطفا و اگه مشكلي نظري چيزي دارن لطف كنن و بگن ممنونشون ميشم
فعلا

پیام جان اون طوری که شما گفتی بهم به صورت خصوصی . برای ساخت یک دفترچه خاطرات این روشی که شما پیشه کردی زیاد جالب نیست . شما میتونی از روشهای بهتری نیز استفاده کنی که انشاالله به صورت خصوصی بهتون عرضه میکنم اونها رو.

بالا