easycafe

با عرض سلام خدمت دوستان مي خواستم ببينم كسي تو اين انجمنها هستش كه با easycafe كار كرده باشه ؟ من مي خوام واسم توضيح بدين كه چطور مسه سيستم ها رو از طريق سرور اين نرم افزار كنترل كرد و چطور ميشه IP هاي بقيه سيستم ها رو وارد اين نرم افزار كرد و توضيحات كامل ديگه اي از اين نرم افزار .
با كمال تشكر از ياري شما دوستان

iranexplorer.net

Active Member
خب اونوقت کرک رو هم دارین یا نه؟ غیر از این باشه، اصلا نمی تونید آی پی براش تعریف کنید!

iranexplorer.net

Active Member
اول بگم شما جزو معدود کسانی در ایران هستی که کرک اشو داری... به کسی نده! :wink:

اما در مورد مشکل.. ببین حتما میدونی که برنامه دو جور نصب داره : server و client.
که نوع اول رو یک بار برای سرور ات نصب میکنی بعد برای هر کدوم از کلاینت هات هم باید اون گزینه client رو انتخاب کنی و روشون برنامه رو نصب کنی.

همون طور که میدونی هر کلاینت ، یک آی پی داره ( به LAN مراجعه کن) . دونه دونه اون آی پی ها رو بیا توی قسمت تعریف client های برنامه اضافه کن. بعد هم تمام سیستم ها رو یک بار ریست کن. دیگه مشکلی نداره و درست کار میکنه.

ipar_takk

New Member
سلام
از شما یه راهنمایی می خوام
منم easy cafe رو با کرکش دارم و نصبش هم کردم ( هم رو سرور و هم رو کلاینتها)
مشکلم اینه که نمیدونم از کجا باید یوزرها رو تهریف کنم
اگه کمکم کنید ممنونتون میشم

M_Alireza

Member
سلام

جناب iranexplorer.net میتونی بگی کجا باید آی پی های کلاینت رو وارد کرد :-?؟؟؟:-? چون من تو این همه مدت تا الان ندیدم !!!!!!!!!!!!!!!!

برای اجرا کردن Easycafe بعد از نصب بر روی Client پنجره ای برای انتخاب زبان و سپس پنجره ای که در آن باید IP دستگاهی سرور را بدهید ( کامپیوتری که روی آن Easycafe سرور را نصب کرده اید)
بعد از اجرا شدن Easycafe شما در سرور خود کامپیوتر Client خود را که با نام Computer Name آن مشخص می شود را مشاهده می کنید.( فقط همین):)

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا