E530 سامسونگ

z-omid

New Member
خوب کار شده داداش.

در ضمن امضات خیلی باحال. من یکی رو که میخکوب کرده. طرحش که معرکه است شعرش هم که حرف نداره و آخره

محتواست من که هر وقت می خونمش سلولهای مغزم به کار می افته و می رم تو نخ مفهومش. ایول...

NAKOOT

Well-Known Member
خسته نباشی

هر دو رنگ قشنگن اما همچنان اون سفید یه جیز دیگه اس.. موافقم صورتی ملایم تره اما گیرایی کار افت کرد..
ضمن اینکه سوژه وسط قرار داره پس چشم در هر حال اول میره به سمت گوشی و گول زدنی هم در کار نخواهد بود!! :دی
اتفاقاً این حاشیه جذاب و گیرا مخاطب رو به سمت گوشی هدایت میکنه!! و نه پرت چون سمت و سوی گلهای حاشیه به سمت گوشیه..

اون گلی رو هم که حذف کردی؛ در پایین چون به قول مانی بی نظمی ایجاد کرده بود الان خوب شد اما بالا با گل خیلی قشنگ تر بود ..هیچ بینظمی هم احساس نمیشد (تازه اشاره هم داشت به گوشی!!! :دی )

امان امان!! درکت میکنم شهرام جان! هیچی مثل اینترنت ذغالی رو اعصاب آدم پا نمیذاره!!!

آره منم از سفیده بیشتر خوشم اومد ...
گل بالا رو هم اضافه می کنم ...

شانس من دهات ما رو ADSL نمی دن ... دی:
دوتا خیابون اونورتر از نعمت ADSL بهره مندن ... ولی ما نه ... ای خدا ...
ممنون از توجهت ...

هر چند از فتوشاپ چیزی سرم نمی شه ولی خیلی خوشگل شده.

راستی شهرام جون من با اینکه زیاد زیاد اهل فتوشاپ و گرافیک نیستم. هر روز به خاطر دیدن آموزشات به این انجمنا سرمی

زنم ولی نمی دونم من نمی بینم یا تو دیگه زیاد آموزش نمی ذاری؟؟؟ به هر حال ممنون.

موفق باشی .

من مخلصتم ... والا خیلی وقت فرصت نداشتم که آموزشی توی فروم بذارم ... ولی به یه مناسبتی قراره همزمان 7،8 آموزش توی فروم بذارم ...
مناسبتش بمانه تا روزی که آموزشها رو می ذارم تو فروم ...دی:

تو هم موفق باشی رفیق .

خیلی عالی بود.
به نظر من سفید جالب تره...
یه چیزی... کلمه ی SAMSUNG توی لوگوشون قراره همیشه سفید باشه یا همیشه alpha = 0 ؟

والا این سئوال رو باید از سامسونگ پرسید ولی گویا اینگونه است ... دی:
ممنون.

منم با نظر علی موافقم. همون طرح سفیده بهتره. در مورد فونت هم میدونستم که فونت سامسونگ همینه. منظورم این نبود که فونتش رو عوض کنی. منظورم این بود که یکمی افکتی چیزی بهش بدی که بیشتر جلوه کنه.

در مورد اون سایتی هم که گفتی منم یه چیزایی دربارش شنیده بودم. البته پیدا کردن رنگ مکمل خیلی سخت نیست ولی اگرسایتش رو پیدا کردم حتما بهت لینک میدم.

موفق باشی.

آره سفیده بیشتر به چشم میاد (نظر خودم دی: )
باشه به E530 هم یه افکت می دم ببینم چطوریا می شه ...
آره یادش بخیر سایت خوبی بود ... باید به کل هاردم(بخوانید بازار شام) رو سرچ کنم ...
البته برنامه ای که برادر حامد (دی: )گذاشته تفاوتی با اون نداره ....تازه بهترم هستش ....
ممنون سارا .

سلام:

شهرام جون این سایترو یه نگا بنداز ببین به کارت میاد .

ترکیب رنگهای جالب رو توش میتونی پیدا کنی:

http://www.colorschemer.com/

من 110 صفحهی اولش رو سیو کردم اگه خواستی بگو برات بزام که بتونی بصورت افلاین ببینیشون.

یه برنامه هم تو سایتش داره که برای ساخت رنگ هست که به راحتی میتونی رنگ مکملش رو هم از روی دایره ای که تو برنامه هست بیابی. (http://www.colorschemer.com/colorschemerstudio.exe)

اینم کرکش:

http://h.khafan.pics.googlepages.com...eygen_Slip.rar

اینم نمایی از برنامه:

که همون طور میدونی هر رنگی رو که انتخاب کنی مکملش روبروش قرار میگیره.

امیدوارم به دردت بخوره.

موفق باشی
حامد

سلام حامد
الهی خیر ببینی جوون ...
برنامه ای که گذاشتی عالیه ...
اجرت با ADOBE ... دی:

پاینده باشی.

خوب کار شده داداش.

در ضمن امضات خیلی باحال. من یکی رو که میخکوب کرده. طرحش که معرکه است شعرش هم که حرف نداره و آخره

محتواست من که هر وقت می خونمش سلولهای مغزم به کار می افته و می رم تو نخ مفهومش. ایول...

ممنون رفیق ...
شعر امضام هم زحمتش رو دوست خوبم akshayparham کشیده ...
یکی از شاعرهای کار درسته که افتخار آشناییش رو توی مجید آنلاین باهاش دارم ...
موفق باشی.

من مخلصتم ... والا خیلی وقت فرصت نداشتم که آموزشی توی فروم بذارم ... ولی به یه مناسبتی قراره همزمان 7،8 آموزش توی فروم بذارم ...
مناسبتش بمانه تا روزی که آموزشها رو می ذارم تو فروم ...دی:

تو هم موفق باشی رفیق .

ممنون رفیق ...
شعر امضام هم زحمتش رو دوست خوبم akshayparham کشیده ...
یکی از شاعرهای کار درسته که افتخار آشناییش رو توی مجید آنلاین باهاش دارم ...
موفق باشی.

من کوچیکیتم شهرام جون. کار ما هر چه قدر هم که خوب باشه به پای هنر شما گرافیست های عزیز نمی رسه .
54o4ncj.gif

پس منتظر آموزشات هستم و بازم ممنون عزیز.
4q5v6ub.gif

قربونت

AMiR

Active Member
سلام شهرام جان

بازم دير رسيدم كه!
283.gif

من چرا هيچي ني بينم ؟
291.gif

شما كارات هميشه خؤف بوده من هميشه كارات رو قبول دارم با توصيفاتي كه دوستان كردن بايد كار جذابي باشه

ايشالا موفخ باشي

kambiz.elf

Member
سلام

آقا من خيلي دير رسيدم.

شهرام جان آخري كاري كه گذاشتي مشكلي نداره .

خوب شده به نظر من موردي نيست .

من با سام سرويس كار كردم . خيلي باند بازي توش هست . بايد دم كلي آدم رو ديد تا كارتو قبول كنن
حتي اگه بهترين كار موجود باشه. نميدنم پارس قائم ايجوري هست يا نه . من كه بي خيال كار با سام سرويس شدم .

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا