سلام.dvd رایتر خوب چی هست.... هر کی هر چی داره بریزه وسط
AREF مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c Dec 4, 2011 #1 سلام.dvd رایتر خوب چی هست.... هر کی هر چی داره بریزه وسط
.:taymaz:. مدیر انجمنها Dec 4, 2011 #3 سلام من سونی داشتم خراب شد ، ال جی و سامسونگ هم که هیچ الان pioneer دارم خوبه ولی اینی که pclord گفت پلکستور تعریف میکنن و یه مدل دیگه هم هست فیلیپس پایونیر hp آخرین ویرایش: Dec 5, 2011
سلام من سونی داشتم خراب شد ، ال جی و سامسونگ هم که هیچ الان pioneer دارم خوبه ولی اینی که pclord گفت پلکستور تعریف میکنن و یه مدل دیگه هم هست فیلیپس پایونیر hp
sharktech کاربر فعال Dec 4, 2011 #4 منم قبلا pioneer داشتم که خراب شد :دی الان هم فکر کنم سامسونگه! چون زیاد (اصلا) استفاده نمیکنم مدل و برندش یادم نیست!
منم قبلا pioneer داشتم که خراب شد :دی الان هم فکر کنم سامسونگه! چون زیاد (اصلا) استفاده نمیکنم مدل و برندش یادم نیست!
.:BehzAd:. Active Member Dec 4, 2011 #5 Plextor PX-L890SA کلیک کنید تا باز شود... کاملا تایید میکنم من خودم Plextor PX-L890SA دارم و اقعا ازش راضی هستم.
Plextor PX-L890SA کلیک کنید تا باز شود... کاملا تایید میکنم من خودم Plextor PX-L890SA دارم و اقعا ازش راضی هستم.