Dune Grass Brush :: Dreamy Grass!:: (چمن رؤیایی)

Ali 59

Well-Known Member
سلام

خیلی سرتونو درد نمیارم! کلاً بیشتر از چند خط توضیح نداره و تصاویر کاملاً گوباست و مشخص..موفق باشید

تصویر مقصود:

00.jpg

شروع! در سمت راست هر تصویر مشخصات کامل براش وجود داره.... که بسته به سایز کار سایز براش هم کوچک یا بزرگ میشه...

00_0027_1.jpg

00_0026_2.jpg

00_0025_3.jpg

حالا یه براش معمولی انتخاب میکنم با مشخصات زیر:

00_0018_10.jpg

00_0017_11.jpg

00_0016_12.jpg

حالا نویت قسمت اصلی کاره! یعنی ساختن چمن ها... براش Dune Grass رو انتخاب میکنم و .. :

00_0014_14.jpg

00_0013_15.jpg

00_0011_17.jpg

00_0006_22.jpg

00_0004_24.jpg

00_0003_25.jpg

00_0001_27.jpg

00_0000_28.jpg

00.jpg

... بالا و سمت چپ دقیقاً مشابه همون راسته..سمت چپ یه ذره کوچولو Motion دادم که مشخصه..
راست ، بالا و چپ یه براش ساده بدون استایله فقط باریک باریک شده (Roundness پایین) در زوایای مختلف (تغییر Angle)

ارادتمند...

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون علي جان واقعا زحمت كشيدي.
6b0t34h_th

اينجور آموزشا شايد نتيجه نهاييش يكمي ساده باشه ولي تو خود آموزش نكات زيادي گفته ميشه. واسه همينم گفتم يه نسخه ازش تو بخش مقالات بذاري.
66tru6d_th

Sherlock_Holmes

Active Member
ممنون علي جان واقعا زحمت كشيدي.
6b0t34h_th

اينجور آموزشا شايد نتيجه نهاييش يكمي ساده باشه ولي تو خود آموزش نكات زيادي گفته ميشه. واسه همينم گفتم يه نسخه ازش تو بخش مقالات بذاري.
66tru6d_th

البته من فكر ميكنم نتيجه نه تنها يه كم بلكه اصلا ساده نبود! نظر شخصيم اينه كه اين آموزش از ساخت دكمه مديا پلير كه در صفحه اول سايت قرار داده شده بسيار حرفه اي تره!

GFX Master

البته من فكر ميكنم نتيجه نه تنها يه كم بلكه اصلا ساده نبود! نظر شخصيم اينه كه اين آموزش از ساخت دكمه مديا پلير كه در صفحه اول سايت قرار داده شده بسيار حرفه اي تره!
دوست عزيز اصلا منظور من اين نبود كه بخوام كار علي رو خدا نكرده كوچيك نشون بدم!!

اتفاقا من خودم ازش خواستم يه نسخه از آموزشش رو اينجا بذاره تا موندگار بشه.

منظور من اين بود كه روشهايي كه علي براي ساخت براش استفاده كرده از نتيجه آموزش به نظر من خيلي كاربردي تره.

Ali 59

Well-Known Member

ممنون از لطف و توجهت شرلوک عزیز .. یه سوء تفاهم کوچیک شده ؛ همونطور که سارا گفت منظورش تأکید روی اهمیت چگونگی استفاده از براشها بود..خودشم ازم خواست آموزشو بذارم اینجا منم اطاعت کردم.

منظور من اين بود كه روشهايي كه علي براي ساخت براش استفاده كرده از نتيجه آموزش به نظر من خيلي كاربردي تره.

کاملاً همینطوره

واقعا ممنون منم با اینکه زیاد وارد نیستم امروز چند بار این روش شما رو تمرین کردم
دستتون درد نکنه

Sherlock_Holmes

Active Member

قصدم البته جسارت نبود. بهرحال ممنون كه نظرم رو پاسخ گفتيد.
.
يه سوال:
ما كارهايي كه با اين روش ميسازيم رو اينجا بذاريم تا عيباش گفته بشه يا تو اون تاپيك اوليه؟
من چون نميدونستم اونجا گذاشتم.

GFX Master

شرلوك جان براي نظرخواهي و اينه بچه ها ايراد كار رو بگيرن بهتره كه يه تاپيك تو بخش گالري و نظرخواهي بزني و اونجا مطرح كني.

ممنون و موفق باشي.
cloversmileyb.gif

Sherlock_Holmes

Active Member
نه منظورم اينه كه كارايي كه ميخوايم علي ببينه در مورد همين چمن رويايي رو كجا بذاريم؟

GFX Master

البته گفته بودم لطف كنيد و كاراتون رو تو بخش نظرخواهي بذاريد. علي آقا اونجا هم سر ميزنن و كارا رو ميبينن.

خوب اين دوستمون (نقاب بهاري) خيلي منو تحويل گرفتن و كارشونو همين جا گذاشتن.
127fs2691814.gif

شرلوك شما هم كارتو همينجا بذار.
mornincoffee.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا