Dumb & Dumber

سلام
منم ديگه از اونجايي كه عادت دارم تو كار همه دخالت كنم.
اين بار خواستيم تو كار آقا حامد دخالت كنيم . ولي اون جور كه آموزش داده بود من نتونستم كار كنم يه روش كار كردم به صورت خيلي احمقانه همون جور كه از اسمش معلومه با لاسو اون خطاي مشكي رزو گرفتم با پن خيلي سخته.
خيلي دردسر داشت ولي بالاخره تموم شد ديگه به سايه زدن نرسيد ، يعني خواستم بزنم ولي خيلي خوب نشود ديگه فقط يه سايه معمولي زدم .
اينم فكر كنم اولين و آخرين كارم باشه و همين جا مي بوسمش و مي زارمش كنار.
نظراتتون رو بگيد ممنون مي شم.

2444mzk.jpg

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    114.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    103.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مهدی کی گفته بد شده؟

کارای به این قشنگی. به نظر من دوباره ببوسشون و باهاشون اشتی کن و ادامه بده
clapping.gif

مرسي سارا خانم .
نه بابا قلم نوريم كجا بود با پن هم اصلا باش حال نكردم .
مي دوني با چي كار كردم ؟ باPolygnal Lasso زدم هر خط رو يه بار رفتم و برگشتم جررررررررررررر خوردم.
خيلي خوب سر پيچ ها هم مي پيچم توي هرچي ادعام نشه توي اين يكي خيلي خوب ادعام مي شه.
اصلا نمي تونم با پن كار كنم خيلي برام سخته.

di@n@

Member
آقا مهدی خسته نباشی واقعاً ... کارت عالی شده ... چرا می خوای ببوسی بذاری کنار :neutral: ، وقتی می تونی به این خوبی کار کنی:) پس مطمئن باش اگه ادمه بدی میتونی عالی ترین باشی:wink: ...
موفق باشی

واقعا عالیه.
به خاطر حوصله ای که داری بهت تبریک می گم. با این حوصله اگه با pen هم یه کم تمرین کنی می تونی قلقشو بدست بیاری. منم اوایل مثل تو بودم اما یه بار نشستم اساسی سرش و یاد گرفتم خودم. حالا هم همه چیو با pen می کشم. انقدر که دوسش دارم دیگه از اون مارکویی ها و شیپ ها استفاده نمی کنم .

di@n@

Member
آقا مهدی خسته نباشی واقعاً ... کارت عالی شده ... چرا می خوای ببوسی بذاری کنار :neutral: ، وقتی می تونی به این خوبی کار کنی:) پس مطمئن باش اگه ادمه بدی میتونی عالی ترین باشی:wink: ...
موفق باشی

mostafa_az

Well-Known Member
واقعا عالی شده مهدی جان . به نظر من اگه یکم پشت کارت رو قوی کنی خیلی خوب از عهده این سبک طراحی ها بر میای . در ضمن یادت نره تو هنوز قلم نداری و اینو کشیدی در صورتی که حامد و آبتین دارن . :wink:

مخلصیم
مصطفی

در ضمن یادت نره تو هنوز قلم نداری و اینو کشیدی در صورتی که حامد و آبتین دارن .

بابا اونا مایه دارن مثل ما فقیر و فقراها که نیستند تازه جدیدنااااااااااااااا سایه شون هم سنگین شده.
بعد این سبک خیلی وقت گیره . خیلی هم به درد نمی خوره یعنی نه که به درد نخوره فرهنگ این جور کارا هنوز تو اینجا جا نیوفتاده. ان شا الله بعدنااااااااااا ببینیم چی م شه در هر حال ممنون از حمایت هاتون.

Gate Keeper

Well-Known Member
Mehdi Pardazesh گفت:
مرسي سارا خانم .
نه بابا قلم نوريم كجا بود با پن هم اصلا باش حال نكردم .
مي دوني با چي كار كردم ؟ باPolygnal Lasso زدم هر خط رو يه بار رفتم و برگشتم جررررررررررررر خوردم.
خيلي خوب سر پيچ ها هم مي پيچم توي هرچي ادعام نشه توي اين يكي خيلي خوب ادعام مي شه.
اصلا نمي تونم با پن كار كنم خيلي برام سخته.

خوبه
اگه طراحیت خوبه یه قلم نوری بگیر به نظرم
filter فتوشاپ دیگه فایده نداره
خیلی وقت پیش منم این رو با پن فتوشاپ کار کردم و دهنم گچی شد

به نظر من پن رو ببوس بذار کتار

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا